Coliuuke parašė:
Iki 13 sav.
O kokiom dozėm? 🤗
Coliuuke parašė:
Iki 13 sav.
O kokiom dozėm? 🤗
Popsas parašė:
O kokiom dozėm? 🤗
Man buvo skirta rytais 1 lubion, vakarais 1 crinone😊
Sveikos! Turiu klausimeli jau esancioms mamoms ar velesnio termino nestukems del fotosesijos🤭
As turiu rezervacija kai bus 27sav. taciau pradedu pergyventi, nes dabar 22sav ir praktiskai nera to pilvo 🥲 Ka patartumete? Nuvelinti data ar ramiai laukti ir kaip tik per tas likusias sav. pasirodys visu grazumu 🤰🏼 ? 🤭🫠
Lena321 parašė:
Sveikos! Turiu klausimeli jau esancioms mamoms ar velesnio termino nestukems del fotosesijos🤭
visom skirtingai tas pilvas, dar visos 5 sav, bet siaip didziausias augimas paskutiniais menesiais ,galit bandyti nuvelinti iki 30sav
Lena321 parašė:
Nieko nenuvelinkit, viskas bus gerai, jei reikes siek tiek fotoshopu padidins pilvuka, o jums tik lengvesne fotosesija bus, as dariau 29sav tai jau buvo ka veikt su pilvu, ir pas mane staigiai isdygo pilvas 24sav
Lena321 parašė:
As dariau lygiai 20 sav fotosesija, man to pilvuko uzteko, nors matesi nedaug. Nuo 30 sav kai pradejo augti🙄 nezinau ar butu buve grazu.
Dabar man pats tas🥰
Turbut visoms labai skirtingai ir auga ir atrodo
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai