Meshka parašė:
Kumstukai uz jus kad sis kartas butu laimingas![]()
Kokia aspirino doze vartojate? 150mg?
kol kas po 100mg, bet svarstau jau, kad gal reikia pereiti prie hjertemagnyl, kuris po 150 mg
Meshka parašė:
Kumstukai uz jus kad sis kartas butu laimingas![]()
Kokia aspirino doze vartojate? 150mg?
kol kas po 100mg, bet svarstau jau, kad gal reikia pereiti prie hjertemagnyl, kuris po 150 mg
Simesh parašė:
![]()
Galit pradziai pakaitom - viena diena 100mg, kita diena 150 mg. Jeigu ADTL visvien bus per zemas, tada kasdien 150mg.
Meshka parašė:
Galit pradziai pakaitom - viena diena 100mg, kita diena 150 mg. Jeigu ADTL visvien bus per zemas, tada kasdien 150mg.
Ačiū už patarimą, mėginsiu
Positano parašė:
Na man siand 6dpi su 3cb kokybe, vidutinis.. 22d bus matyt kaip pasiseks...
Mums panašus laikas
mano embrionas 5 dienų buvo 2bb, kol reikėjo įkelti pasiekė 3bb ir tai aš neprarandu vilties. Praeitą kartą darėm ir su embrioglue, bet nepavyko, tada buvo 3bc, 21 dieną paskirtas HCG. Kažkur buvau užskaičiusi, kad NW truputį kita sistema ir ten geriausias yra 4aa, 5 net nėra.
Lolol parašė:
Mums panašus laikasmano embrionas 5 dienų buvo 2bb, kol reikėjo įkelti pasiekė 3bb ir tai aš neprarandu vilties. Praeitą kartą darėm ir su embrioglue, bet nepav…
Aha, tikrai labai panašus laikas. Na tikėkimės geriausio, tik tas laikas taaaip letai eina dabar 🙈
Svaja1234 parašė:
Sveikos gal kuriai buvo gresiantis, bet su laimingą pabaiga? Pasidalinkit kas jums davė stiprybės, nes atrodo bandau laikytis ir galvoti pozityviai,sunkiai man seka…
O kodel manote kad jums gresiantis?
Svaja1234 parašė:
Sveikos gal kuriai buvo gresiantis, bet su laimingą pabaiga? Pasidalinkit kas jums davė stiprybės, nes atrodo bandau laikytis ir galvoti pozityviai,sunkiai man seka…
Iš pradžių buvau visiškai sugniuždyta, nenorėjau net gyvent. Bet kovojau už savo leliuką, kalbėjau su juo, meldžiausi. Ir mums pavyko ❤️
Aquajim parašė:
Ta kokybe tikrai mazai reiskia, kas liecia pavyks ar ne mano manymu🤔 su 5AA pastojau, bet nustojo vystytis apie 8-9sav, o 4BB dabar spardosi pilve kaip pasiutes 🤷🏼…
O pajutot, kad nustojo vystytis ar per ultragarsa pamatet?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai