Žakė parašė:
Sveikos, klausimas - kiek laiko po termino leido gydytojai pernesiot? Maniske sako 10dienu galesi dar vaiksciot..as pergyvenu nes kelta 5d blastocista modifikuotam …
10 dienų kaip ir visoms👌
Žakė parašė:
Sveikos, klausimas - kiek laiko po termino leido gydytojai pernesiot? Maniske sako 10dienu galesi dar vaiksciot..as pergyvenu nes kelta 5d blastocista modifikuotam …
10 dienų kaip ir visoms👌
Žakė parašė:
Sulaukus oficialios termino dienos, sakė, kad "jei noriu" galiu nešioti dar 7-10 dienų. Buvau šoke, nes jau fiziškai ir emociškai atrodė, kad ant siūlo laikausi.
Visgi pernešiojau tik 2 dienas.
StebuklingaŽaluma parašė:
Sulaukus oficialios termino dienos, sakė, kad "jei noriu" galiu nešioti dar 7-10 dienų. Buvau šoke, nes jau fiziškai ir emociškai atrodė, kad ant siūlo laikausi.
…
Nu tikiuosi kad ir as ilgai nepuskuosiu, labai nenoriu pernesiot, nors kai ana savaite ziurejo placenta dar tik 2 subrendimo laipsnio
Žakė parašė:
Nu tikiuosi kad ir as ilgai nepuskuosiu, labai nenoriu pernesiot, nors kai ana savaite ziurejo placenta dar tik 2 subrendimo laipsnio
Man sakė max savaitę, bet gavosi, kad pernešiojau 6 dienas, nes nubėgo vandenys. Labai nenorėjau išvis pernešioti, bet gydytojai įtikinėjo, kad savaitę ok.
Donciuta parašė:
Man sakė max savaitę, bet gavosi, kad pernešiojau 6 dienas, nes nubėgo vandenys. Labai nenorėjau išvis pernešioti, bet gydytojai įtikinėjo, kad savaitę ok.……
Man tai irgi tas gydytojų įtikinėjimas, kad pernešioti yra norma, tai vemt verčia...
Man kiekviena diena po termino atrodo, kad prilygsta vaikščiojimui per stiklo šukes basai: nežinai, kada iškils staigi grėsmė ir kuo tai baigsis... Pilna tokių negerų istorijų. Tai aš už tai, kad po termino reik nagliau "lyst į akis".
StebuklingaŽaluma parašė:
Man tai irgi tas gydytojų įtikinėjimas, kad pernešioti yra norma, tai vemt verčia...
Man po termino jau sake arba gultis i ligonine arba kiekviena diena atvaziuoti stebeti tonusus, nes jau placenta buvo subrendusi, nebepamenu ten tu laipsniu. Tai ir paciai buvo ramiau
Lollita. parašė:
Na as "pernesiojau" visas 13 dienu po termino. Vaikas neturejo absliuciai nei vieno pernesiojimo simptomo. 3,6kg svorio. Kaip tik butu gimes mazokas, jei butu gime…
Naturalaus pastojimo atvejais termino diena yra apytiksle (nes nera zinoma tiksli pastojimo diena), todel ir leidziama pernesioti.
Ivf atveju pastojimo data yra tiksliai zinoma (su +/-1-2d paklaida), tad ir gimdyma data tikslenesne, bei pernesiojimo rizika didesne, nei natur pastojus.
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai