grazidiena parašė:
sveikinu labai;-) as pries savaite irgi sulaukiau teigemo testukolinkiu kad viskas butu gerai ir lengvo nesiojimo
![]()
![]()
![]()
aciu, jums taip pat, sveikateles
grazidiena parašė:
sveikinu labai;-) as pries savaite irgi sulaukiau teigemo testukolinkiu kad viskas butu gerai ir lengvo nesiojimo
![]()
![]()
![]()
aciu, jums taip pat, sveikateles
Čiutukė parašė:
aciu, jums taip pat, sveikateles![]()
aciu
tikinti parašė:
Merginos, noriu Jūsų patarimo.
Šiandien nusipirkau pregnatest NT (kasetę) ir po pietų pasidariau NT.
Man dažnai būna ne veltui reikia palaukti apie 3-5min
ir tik tada spresti ir ne vėliau
Čiutukė parašė:
aciu, jums taip pat, sveikateles![]()
sveikinu nestuke
skaiciau kad galvojat kada pastojot gruodzio 7-8 d, as irgi galvoju kad pastojau gruodzio 8 d
MyliukE28 parašė:
sveikinu nestukeskaiciau kad galvojat kada pastojot gruodzio 7-8 d, as irgi galvoju kad pastojau gruodzio 8 d
![]()
Sveikinimai:))) sveikinimai
Čiutukė parašė:
na toks neryskus, kad vos vos matosi, nuotraukoje isvis..tikras vaiduoklis![]()
jėėė, nuostabus vaizdas
dideli sveikinimai. Asmeniškai prašau apčiaudėti mane nėštuminiu virusiuku
Patarkit gadint dar viena nt, ar tik save apgaudineju, gal pamenat mano nt jie gan ryskiai vaiduokliavo, bet atejo mm kurios truko 5d ir nestipriai, krutinines neatleido, maudzia ja man, apacioje pilvo jauciu padurenimus ir baisiai daug vandens noriu, ko anksciau geriausiu atveju puodeli per diena isgerdavau. Gal as cia tik save apgaudineju ir zinoma pasidarius bijau vel nusivylt, bet keistai jauciuos mmm
Armanni parašė:
Patarkit gadint dar viena nt, ar tik save apgaudineju, gal pamenat mano nt jie gan ryskiai vaiduokliavo, bet atejo mm kurios truko 5d ir nestipriai, krutinines neat…
Pasidaryk su rytiniu
Armanni parašė:
Patarkit gadint dar viena nt, ar tik save apgaudineju, gal pamenat mano nt jie gan ryskiai vaiduokliavo, bet atejo mm kurios truko 5d ir nestipriai, krutinines neat…
pasidaryk ir nebeliks abejoniu
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai