saulyta parašė:
cia jau isdziuves gerokai bet mete dar ryskesni vaiduokli is karto ir taip n kartu buvo
pas mane ir tokio ryskumo buvo, jie tikrai baisiau uz rapipeg:\
saulyta parašė:
cia jau isdziuves gerokai bet mete dar ryskesni vaiduokli is karto ir taip n kartu buvo
pas mane ir tokio ryskumo buvo, jie tikrai baisiau uz rapipeg:\
dianylovee69 parašė:
vakar ziurejau laida ir viena seksologe pasake tam kad pastoti po sekso reikia padeti pagalve po sikniuku kad sperma suteketu,viena moteris pasake kad tokiu budu pa…
Na tikrai nemanau kad butent del to gime trinukai :DDD
dianylovee69 parašė:
vakar ziurejau laida ir viena seksologe pasake tam kad pastoti po sekso reikia padeti pagalve po sikniuku kad sperma suteketu,viena moteris pasake kad tokiu budu pa…
Pastoti padeda, ta jau esu girdejusi, bet kad tokiu budu trynuku susilauke, Tai tik sutapimas
dianylovee69 parašė:
Dėl trynukų manau atsitiktinumas, bet mes taip irgi darėm ir pavyko
LinaMeta parašė:
Taip dubens pakėlimas taikrai dažnai padeda pastoti, kitos net žvakes daro lovoj![]()
Man pries desimt metu ginekologe pasake, kad Bus nelengva pastoti, nes mano gimda lenkta. Su vyru du metus bandem susilaukt gandru, ko tik neisbandem, galvojau, kad visai nepastosiu niekada, Net uzsirasiau del mano vaisingumo istyrimo. Jau buvom visas viltis prarade, nustojom bandyti, ir kai nebedejom daug vilciu, pastojau
Ir nescia, pasirodo, jau buvau, kai seimos daktaras rase siuntima del vaisingumo :-))) Tik taip Ir nesupratau, kas padejo pastoti, Ar Tai, kad nustojom nervintis, kad nesusilaukiam vaikuciu, Ar kazkokia poza
Zodziu, bandykit Ir Tikrai pavyks! ;-)
kyccaa parašė:
Man pries desimt metu ginekologe pasake, kad Bus nelengva pastoti, nes mano gimda lenkta. Su vyru du metus bandem susilaukt gandru, ko tik neisbandem, galvojau, kad…
Na mums jau vieną kartą pavyko irgi be pozų jokių ir su tokia gimda
, bet deja nesekmingai.
LinaMeta parašė:
Na mums jau vieną kartą pavyko irgi be pozų jokių ir su tokia gimda, bet deja nesekmingai.
Viskas Bus gerai, svarbiausia nesinervinti, nepanikuoti Ir islikti ramiems
Tikrai susilauksit vaikuciu
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai