lawrytte parašė:
Gal dar labai anksti?![]()
Antradieni ar treciadieni turi mmm but;)
lawrytte parašė:
Gal dar labai anksti?![]()
LadyLa parašė:
Kol mmm nera, dar visko gali buti;) man dar vis teplioja... taip noreciau, kad tai butu implantacinis kraujavimas...
Agrastėlis parašė:
3 sav. iki mmm?Gal 3 d., o ne 3 sav.?
lawrytte parašė:
Kol mmm nera, dar visko gali buti;) man dar vis teplioja... taip noreciau, kad tai butu implantacinis kraujavimas...![]()
Irgi visko gali but !!! Tegu taip buna
lawrytte parašė:
Kol mmm nera, dar visko gali buti;) man dar vis teplioja... taip noreciau, kad tai butu implantacinis kraujavimas...![]()
tai gal taip ir yram
kiek pamenu mums ta pacia diena ir ov buvo ir mm turetu buti
Sveikos merginos po mmm pasidariau NT testuka vakare buvo gana ryškus vaiduokliukas tačiau sudevejojau ir pasidariau kita diena NT su ClearBlue kuris parodo netgi kiek laiko tai išvydau 1-2 sav kad esu neščia tačiau po 2 dienų pradejau nežymiai kraujuoti , kas tai galėtu būti? Ir ar tai normalu?
aiste858 parašė:
Sveikos merginos po mmm pasidariau NT testuka vakare buvo gana ryškus vaiduokliukas tačiau sudevejojau ir pasidariau kita diena NT su ClearBlue kuris parodo netgi k…
Kitos buna pakraujuoja nestumo metu, kitom atmeta nestuma, tai gal tirsiog uzsirasyk las daktare apziurai
ir viska issiaiskinsi, geriau nelauk
Adagio parašė:
tai gal taip ir yramkiek pamenu mums ta pacia diena ir ov buvo ir mm turetu buti
![]()
Aha, linkiu jums ir sau teigiamo testuko!!! ;)
aiste858 parašė:
Sveikos merginos po mmm pasidariau NT testuka vakare buvo gana ryškus vaiduokliukas tačiau sudevejojau ir pasidariau kita diena NT su ClearBlue kuris parodo netgi k…
Pasidarykit progesterono tyrimus. Gal jo trūksta. Dažniausiai taip būna. Ir būtinai pas ginekologę!
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai