Burburbur parašė:
visa puokste baltu testu
zaliam net as kazka iziuriu
Burburbur parašė:
visa puokste baltu testu
zaliam net as kazka iziuriu
paryziete parašė:
Pakartojau snd ryte...atrodo ryskejam![]()
sveikinu!!!!
Jinc parašė:
O.kaip Jums Laila sekasi su.planavimu?![]()
nezinau dar
siandien 8 dpo
Laila1 parašė:
nezinau darsiandien 8 dpo
![]()
Laila, man taip pat siandien 8dpo
bandysiu siandien vakare daryti testa, nes vercia aplinkybes, bet jau dabar esu nusiteikusi, kad nieko nebus. Ech
Bite medu nesa parašė:
Laila, man taip pat siandien 8dpobandysiu siandien vakare daryti testa, nes vercia aplinkybes, bet jau dabar esu nusiteikusi, kad nieko nebus. Ech
![]()
nebus nes dar anksti
Burburbur parašė:
nebus nes dar anksti
Taip zinau, bet privalau pasidaryti, kad bent ant sirdies ramiau butu. Siaip yra statistika, kad impantacija gali ivykti nuo 6dpo, tai per 2 dienas jau pasigamintu pakankamai hcg, kad testas parodytu. Taigi, tikrai imanoma, bet nebutinai taip bus!
Bite medu nesa parašė:
Taip zinau, bet privalau pasidaryti, kad bent ant sirdies ramiau butu. Siaip yra statistika, kad impantacija gali ivykti nuo 6dpo, tai per 2 dienas jau pasigamintu…
o tai kas cia bus ramaus?
kad nt bus baltas del to kad anksti?
Bite medu nesa parašė:
Laila, man taip pat siandien 8dpobandysiu siandien vakare daryti testa, nes vercia aplinkybes, bet jau dabar esu nusiteikusi, kad nieko nebus. Ech
![]()
nu siaip 8 dpo tai ankstoka. Siai pagal statistika cia nare sake Morkele berods - implantacija vyksta 6-8 dpo. Jei daleiskim 6 ivyko - jau gali mesti vos iziurima vaiduokli, o jei 7 arba siandie n (8dpo) tai bijau bus tuscias
Bite medu nesa parašė:
![]()
bet gal geriau rytoj ryte daryk? nes sako ale geriau ryte daryti su koncentruotu slapimu....+ kai tik 8 dpo - gal tau vakare nieko neparodys o ryte rytoj gal bus koks vaiduoklis ;)
Laila1 parašė:
nu siaip 8 dpo tai ankstoka. Siai pagal statistika cia nare sake Morkele berods - implantacija vyksta 6-8 dpo. Jei daleiskim 6 ivyko - jau gali mesti vos iziurima v…
Implantacija vyksta 6-12 dienų, ir HCG gali gamintis pradėti kelios dienos po implantacijos. Man 11 DPO nieko nerodė, o jau 12 DPO rodė.... tikrai 8 DPO ir dar vakare yra per anksti NT daryti..
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai