weirdboo parašė:
o kada darytis ta benuka? turiu nusipirkus, specialiai i uzsieny atsiveziau, nes cia neradau jautriu testu
siandien man 5dpo, kada benuka…
Manau nuo kokios 10dpo galit meginti
weirdboo parašė:
o kada darytis ta benuka? turiu nusipirkus, specialiai i uzsieny atsiveziau, nes cia neradau jautriu testu
Manau nuo kokios 10dpo galit meginti
weirdboo parašė:
manau anksciausiai 10 dpo
Fabi parašė:
Gal vis dėlto rytoj?![]()
Ne ne
Emilytes mama parašė:
As taipat poryt kartosiu testuka. Bus jau pagal viska turejusios pasibaigt mmm ( kurios r neprasidejo)
Manau bus jau ryskus ryskus
Bite medu nesa parašė:
Taip zinau, bet privalau pasidaryti, kad bent ant sirdies ramiau butu. Siaip yra statistika, kad impantacija gali ivykti nuo 6dpo, tai per 2 dienas jau pasigamintu…
As jums savo patirti apie hcg parašysiu;) ov manau buvo kovo 2 d. Paskutiniai santykiai 4 d. Dariausi hcg kraujo tyrimą 13 d. Buvo dar 0.
Barbora12 parašė:
As jums savo patirti apie hcg parašysiu;) ov manau buvo kovo 2 d. Paskutiniai santykiai 4 d. Dariausi hcg kraujo tyrimą 13 d. Buvo dar 0.
oho. vadinasi gal ov buvo velesne?.......
o kada parode NT?
Laila1 parašė:
o kada parode NT?
Bet lytiniai santykiai bet kokiu atveju pskutiniai kovo 4;))) paskui tik jau po kraujo tyrimo;)))
Laila1 parašė:
o kada parode NT?
Nt vos vos pavaiduokliavo, 20 d. Benu rodė jau nerysku, bet 21 d. Pasidariau vel hcg -dar tik 47,51
Barbora12 parašė:
Bet lytiniai santykiai bet kokiu atveju pskutiniai kovo 4;))) paskui tik jau po kraujo tyrimo;)))
o pries kovo 2 nebuvo santykiu?
viena karta per menesi tik buvo? kovo 4 d.?
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai