Laila1 parašė:
Burbur ka manai...gali but kad nusivelino ovuliacija ir db daleiskim 7dpo ?...ar nusikalbu?:))))
jei nesekei tai visko gali būt. sakau kad pastebėk nt porą dienų, ketvirtadienį hcg ir viskas bus aišku
Laila1 parašė:
Burbur ka manai...gali but kad nusivelino ovuliacija ir db daleiskim 7dpo ?...ar nusikalbu?:))))
jei nesekei tai visko gali būt. sakau kad pastebėk nt porą dienų, ketvirtadienį hcg ir viskas bus aišku
Burburbur parašė:
O.k.
nesekiau su ov testais ir nemoku tos temperaturos tai nesekiau....
Laukiancioji parašė:
Bet logiskai pagalvojus su tiek hcg joks testas nerodytu nieko :). As blogo nenoriu bet manau kad reiktu ziuret kodel taip yra ;)
Benu ir prie 1 rodo kaip supratau iš merginų, tai prie 3 iš vis
Aišku čia kalba eina apie netikrus vaiduoklius
imaginary parašė:
Benu ir prie 1 rodo kaip supratau iš merginų, tai prie 3 iš visAišku čia kalba eina apie netikrus vaiduoklius
![]()
Nu rodo. Cia gera pamoka kad nera ko per anksti gadinti testuku ;)
Laila1 parašė:
...nezinau ka daryti...viskqs griuvo...![]()
Bet as vistiek issitirciau kodel atmeta
Ir nesakykit kad cia benu blogi testai ar pan. Jeigu rodo, reiskiasi kazkas yra. Bent jau kabinasi/osi. Jeigu pamenat, Man ana savaite ir bitute ir pregna ir easy mete vaiduoklius. Aiskius ir rozinius. Na ir ka, penktadieni susirgau. Bet faktas kad ne testuose beda buvo, o tame kad kazkas kibo, bet neuzkibo. Kitaip sakant, naturali gamtos atranka. Tik mano atveju tai nebuvo plabuotas nestumas, todel ramiai gyvenu toliau, o kadangi Laila1 planuoja, ir gana intensyviai, tai jos vietoj nueiciau rimtam pokalbiui pas ginekologe. Kadangi tikrai testai nerodys taip ryskiai ir be priezasties. Ir zinoma, linkiu kuo didziausios sekmes !!!
fuzy parašė:
Ir nesakykit kad cia benu blogi testai ar pan. Jeigu rodo, reiskiasi kazkas yra. Bent jau kabinasi/osi. Jeigu pamenat, Man ana savaite ir bitute ir pregna ir easy m…
Fuzy su jumis pilnai sutinku Benu testai man patiko ir visada teisybe parodydAvo kaip nekibo beveik 3metus tai ir nei karto nepiese antros juosteles. Laila1 tikrAi kabinosi bet gal dar neprarandame vilties?!
Man naktele siandien buvo ojojoj 3 val kaip atsikeliau tai wc tai gerti guliu lovoj uzmigti visai negaliu net lovoj sarabanai sukosi
Džiugi 27 parašė:
Sveikos mergytėsdu kartus buvau čia priseregistravus ir vel išsiregistravus dėd dviejų nesekmingų nėstumu ir abu buvo skirtingai nesėkmingai šendiena…
Ikelkit foto
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai