emilij parašė:
ryškėjimą turbūt geriausia , kas pora dienų stebėti?
Jei turit kantrybės, tai geriau kas porą dienų, aiškiau matysis, bet aš jos kai neturiu, tai kasdien stebiu, irgi būna matosi, tik lėčiau
emilij parašė:
ryškėjimą turbūt geriausia , kas pora dienų stebėti?
Jei turit kantrybės, tai geriau kas porą dienų, aiškiau matysis, bet aš jos kai neturiu, tai kasdien stebiu, irgi būna matosi, tik lėčiau
Kornelijaaa. parašė:
Visiskai isdziuvusiam matosi ?
pas mane pigiukam isdziuvusiam irgi taip matosi?♀️ reik rozinio vaiduokliuko ?
na bet velgi kol mmm nera tol lieka tik tiketis??
xxxxxxxxxxx1 parašė:
pas mane pigiukam isdziuvusiam irgi taip matosi?♀️ reik rozinio vaiduokliuko ?
Man dar savaitele iki ju.. bet blemba tie pigiai tai nervus istampyt gali.? kam juos tokius daro isvis
Kornelijaaa. parašė:
Man dar savaitele iki ju.. bet blemba tie pigiai tai nervus istampyt gali.? kam juos tokius daro isvis
tam kad perkam tai ir daro? as tai jau pripratus prie ju?daugiau pasiteisinancou testu su vaiduokliukais paziurekit ir pamatysit kad jie buni bent siek tiek roziniai o ne pilki seseliai?bus lengviau atskirti?
xxxxxxxxxxx1 parašė:
tam kad perkam tai ir daro? as tai jau pripratus prie ju?daugiau pasiteisinancou testu su vaiduokliukais paziurekit ir pamatysit kad jie buni bent siek tiek rozinia…
Supratau ?
O tai kodel paskutinis mestas easiukas ne rozinis ? Suprantu kad vaiduokliukas tikrai aiskus,nu bet ne rozinis??
bet aiskus pagaliukas,o jei piguti nufotkinsit ir padidinsit nuotrauka tai bus toks tusciaviduris pilkao baltas seseliukas?nu bent as ant savo piguciu taip matau,as nesakau kad ir pas jus neisryskes tiesiog pasidalinu sava patirtim su sitais suktais pigienom,nes nesuskiciuosiu kiek ju prigadinau ir baltu visiskai tai tik kelis maciau ?
xxxxxxxxxxx1 parašė:
bet aiskus pagaliukas,o jei piguti nufotkinsit ir padidinsit nuotrauka tai bus toks tusciaviduris pilkao baltas seseliukas?nu bent as ant savo piguciu taip matau,as…
Supratau ☺️ Aciu labai!
Kornelijaaa. parašė:
Supratau ☺️ Aciu labai!
linkiu rysketi?
Kornelijaaa. parašė:
Aš Jums rekomenduočiau pasidaryti kraujo tyrimą ir tada 100% žinosit
Aš pati dariausi Antėjoj, sumokėjau 13e ir rezultatą gavau tos pačios dienos vakarą
Manau, kad dabar tik leidžiate pinigėlius ir save varginate speliodama
Svajė parašė:
Aš Jums rekomenduočiau pasidaryti kraujo tyrimą ir tada 100% žinositAš pati dariausi Antėjoj, sumokėjau 13e ir rezultatą gavau tos pačios dienos vakarą
Manau…
tai kad iki mmm dar savaite tai ner tikslo db darytis?dar gali tik implantuotis?
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai