Spyglee parašė:
Sveikos. Menesines veluoja pora dienu. 2dienas rodo vaiduokliuka.kaip manote jus? O gal man vaidenasi?
Kaip vėluojant mmm pora dienų jau manau turėtų plika akim matytis 😞
Spyglee parašė:
Sveikos. Menesines veluoja pora dienu. 2dienas rodo vaiduokliuka.kaip manote jus? O gal man vaidenasi?
Kaip vėluojant mmm pora dienų jau manau turėtų plika akim matytis 😞
sheila1988 parašė:
Na tai visgi, tunas ar kažkas bus :D? 4 d. Iki numatomų mm. Pradėjau gert duphą, bet vakar kai vaiduoklis išdžiuvus dingo- šiandien nebegėriau. O va pasidariau ryte…
As nelabai i tema, nu bet negaliu neparasyti,
dupha pradejot gert apie 10 dpo, pageret viena diena, kita nutrauket? Dabar vel zadat gert???? Toks jausmas kad vitamina c gertumet
Salton parašė:
Pasidaryčiau kitą NTkur riebesnes juosteles rodo
![]()
Pasidariau ir easy iš ryto
bet kadangi jis vienintelis šioj kolekcijoj, tai nėra su kuo lyginti
Odda parašė:
As nelabai i tema, nu bet negaliu neparasyti,dupha pradejot gert apie 10 dpo, pageret viena diena, kita nutrauket? Dabar vel zadat gert???? Toks jausmas kad v…
Pritariu tau
ManoSvajonė parašė:
Pasidariau ir easy iš rytobet kadangi jis vienintelis šioj kolekcijoj, tai nėra su kuo lyginti
![]()
Tai prašom parodyti
Salton parašė:
Tai prašom parodyti![]()
sheila1988 parašė:
Na tai visgi, tunas ar kažkas bus :D? 4 d. Iki numatomų mm. Pradėjau gert duphą, bet vakar kai vaiduoklis išdžiuvus dingo- šiandien nebegėriau. O va pasidariau ryte…
Matosi šešėliukas...
ManoSvajonė parašė:
Mano maža kolekcijaŠiandien 10 dpo. Ar matote skirtumą tarp 9 ir 10 dpo?
Ryškėja
Spyglee parašė:
Kažkas lyg šmėžuoja, bet rekomenduoju Easy test pasidaryti, jei jau vėluoja turėtų mesti ryškesnį vaiduokliuką...
ManoSvajonė parašė:
Yra vaiduoklius
nueik ryt kraujuką priduosi ir būsi tikra, kad
nebereiks testukų gadinti
ManoSvajonė parašė:
Gražu
viskas bus gerai ;)
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai