Bacio parašė:
Svaigsta gine. Tiesiog mazas nestumas, todel hcg mazas. Nors prg labai zemas, bet gal pavyktu pasikelti, jei skubiai vaistu gautumete.
Jie turbūt receptiniai?
Bacio parašė:
Svaigsta gine. Tiesiog mazas nestumas, todel hcg mazas. Nors prg labai zemas, bet gal pavyktu pasikelti, jei skubiai vaistu gautumete.
Jie turbūt receptiniai?
elvin parašė:
Ten nemažai kainuos turbūt.. neturiu daugiau kur eiti..
Dar ir vgn paėmė hcg. Tai 89 sakė, nėra nėštumo.
Kokia gydytoja jums tokią konsultaciją suteikė?
elvin parašė:
Jie turbūt receptiniai?
vaisingumo klinika parduoda utrogestana be recepto
elvin parašė:
Ten nemažai kainuos turbūt.. neturiu daugiau kur eiti..
Dar ir vgn paėmė hcg. Tai 89 sakė, nėra nėštumo.
Kokia tos gydytojos pavardė?
LoyalWarrior parašė:
Kas čia per ginė 🙈 tokios nesąmonės dar negirdėjus. O koks Jūsų prg? Eičiau kuo greičiau į bet kurią kliniką kad užkeltų prg.
Man yra viena gine pasakiusi, kad jei testo bruksneliai ne vienodo ryskumo, tai nestumo nera
pas ja as niekada vaiku nebuciau susilaukusi, nes be vaistu ryskiu II taip ir nebuvau maciusi...
LoyalWarrior parašė:
Kas čia per ginė 🙈 tokios nesąmonės dar negirdėjus. O koks Jūsų prg? Eičiau kuo greičiau į bet kurią kliniką kad užkeltų prg.
Berods, rase, kad 9.5 nmol/l.
elvin parašė:
Niekur nebenueisiu jau. Penktadienis..
Ir man idomu kuri čia gydytoja jus apžiūrėjo, nes pati lankausi vgn. Savo gydytoja esu patenkinta, būna vaistinėje duoda ir be recepto paaiškinkite situacija. O jeigu labai reikės tai turiu likusias 4tab.duphastono, bent jau iki pirmadienio kol pas kitą nueisite. Vilnius.
LapeSnape parašė:
Kokia tos gydytojos pavardė?
Man irgi idomu, ar tik ne Linda Sirsinaitiene 🙄
Vilte231 parašė:
Ir man idomu kuri čia gydytoja jus apžiūrėjo, nes pati lankausi vgn. Savo gydytoja esu patenkinta, būna vaistinėje duoda ir be recepto paaiškinkite situacija. O jei…
As irgi turiu dufo dar, bet cia kazin, ar jis pades, nes labai silpnas...
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai