LLape parašė:
1. 2. ką manot? 1. is gandrolabs darytas 12 dpo uzvakar. 2. Vakar 13 dpo vakare.
Matosi
LLape parašė:
1. 2. ką manot? 1. is gandrolabs darytas 12 dpo uzvakar. 2. Vakar 13 dpo vakare.
Matosi
jurospaukste parašė:
Neisivaizduoju kelinta, bandziau zaist su testais ov bet niekad nepagavau teigiamo, tai itariu kad man ov buvo iskart po mmm. NES tada netikrinau. Zodziu menesines …
Labai sveikinu! Ar seniai planuojate?? Manau, bus pavykę?? Ar yra kokių kitokių pojūčių???
gosiukas parašė:
Labai sveikinu! Ar seniai planuojate?? Manau, bus pavykę?? Ar yra kokių kitokių pojūčių???
As planuoju jau nuo pirmojo vaikelio gimimo, bet vyras tik pries penkis menesius sutiko antram 🤷♀️😁 man tik kazkur dvi savaites kaip maudzia pilvo apacioj, ir diena visa pramiegu o nakty negaliu pamiegoti. O taip daugiau nieko nejauciu. na ir krutine pries 3 dienas labai pasunkejo. 😉
inusiukas parašė:
Yra yra matau, db ryte darykites tūrėtų ryškėti gražiai kas antrą dieną 😊 manau atrasis su rytiniu būtų čiūūt ryškesnis net...
Reiškias neapgauna manęs akys iš to didelio noro..
Labai tikiuosi, kad taip ir bus kaip sakote..tik tokių pačių testukų jau nebeturiu
nusipirkau amedi ankstyvą, dabar belieka kažkaip to ryto sulaukti.. Ir bandyti
LLape parašė:
Reiškias neapgauna manęs akys iš to didelio noro..Labai tikiuosi, kad taip ir bus kaip sakote..tik tokių pačių testukų jau nebeturiu
nusipirkau amedi ankstyv…
Taip taip aš iš tokio išryškėjau
linkių ryškėti
Rami kate parašė:
Benu nebuvo, kuriu norejau. Cia daug kas sake, kad melagiai sitie. Kuo dabar tiket? 🤔 Iki mm kokios 6-7 dienos. Dariau del to, kad labai jau maudzia visur. Tiesa po…
Teks kartot
Nors atrodo neblogai, linkiu kad pasitvirtintų
Rami kate parašė:
Benu nebuvo, kuriu norejau. Cia daug kas sake, kad melagiai sitie. Kuo dabar tiket? 🤔 Iki mm kokios 6-7 dienos. Dariau del to, kad labai jau maudzia visur. Tiesa po…
Tikrai yra!! Super! Tai kelinta ciklo diena?? Arba, kiek po ov??
Rami kate parašė:
Panašu į teigiamą, bet girdėjau jog šitie yra linkę meluoti, pakartokit kitą ☺️
LifeHappens parašė:
Teks kartotNors atrodo neblogai, linkiu kad pasitvirtintų
![]()
Kartosiu toki pati po poros dienu tada 🤔
gosiukas parašė:
Tikrai yra!! Super! Tai kelinta ciklo diena?? Arba, kiek po ov??
Po ov tiksliai nezinau, nes si men dar nesekiau gali svyruoti 8-9 gal, man iki mm apie sav plius minus kadangi nereguliaru tai nezinau tiksliai
nezinaunesuprantu parašė:
Panašu į teigiamą, bet girdėjau jog šitie yra linkę meluoti, pakartokit kitą ☺️
Tai va jei buciau neskaicius laikyciau beveik teigiamu, teks kartot
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai