Kocia parašė:
Idomiai kaip, niekada nesu macius melagingo😀😀
Tik va idomiai yra tai, jog kai pakibdavau ir persileidavau, nerodydavo elektronia…
Tai vadinasi, pasisekdavo tai gerai kad nemesdavo džiaukitės 😅 kiek nervų ištaso 😅
Kocia parašė:
Idomiai kaip, niekada nesu macius melagingo😀😀
Tik va idomiai yra tai, jog kai pakibdavau ir persileidavau, nerodydavo elektronia…
Tai vadinasi, pasisekdavo tai gerai kad nemesdavo džiaukitės 😅 kiek nervų ištaso 😅
JolitaVai parašė:
nu pas mus lengviau nes pataikiau ant daktares dienu kada ji airijoje 😊 as buvau vien tik todel kad paziuretu ar viskas gerai pas mane 😊 as irgi geriu folio rug…
Na tikekimes susitiksim gruodinukuose 😀😀
Baby14 parašė:
As tikiu😀😀 man nervus keldavo baltas baltas testas 😀😀😀 daug vargo ir asaru pralieta😀
LifeHappens parašė:
Žalia juostelė ar raudona?Žalia meta, raudona nesu mačius kad mestų
![]()
Raudona
Kocia parašė:
As tikiu😀😀 man nervus keldavo baltas baltas testas 😀😀😀 daug vargo ir asaru pralieta😀
Tai jau geriau, baltas negu pamatai vaiduokli apsidžiaugi bėgi pirkto kito o ten tuščias 😅😅
mgirl parašė:
VIP kasete. Mm antra diena dar nepasirodo. Ka manot ?;(
Slapimas ne rytinis o “dieninis”![]()
Manau, kad tikrai tikrai nesilaukiat🌷
Kocia parašė:
Na tikekimes susitiksim gruodinukuose 😀😀
Ir mano mm 26 turetu but. Kuriu nebus😁 Laukiam ov ant dienu. Geriam foli 1mg, vitamina D 4000 ir lubtikanta naudot pradejom. Galesim draugaut gruodinukuose🙃😁
Foevers parašė:
Pasidariau dar vieną testą šiandien. Manau esu nesčia, nes visi 4 testai rode neryskia antra juostele.
Foevers parašė:
Kito gamintojo testas
Nusipirkit, vienodu testų tu pačiu ir kartokit už poros dienų turėtų būti ryškesnis
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai