eirik18 parašė:
Sveikos, nebeiškenčiu ir aš neparašius čia.Širdyje lyg drugeliai skraido, bet tuo pačiu ir baisu dar džiaugtis... viršutinis testukas rytinis, o kitą pasidariau…
😍 Kaip gražu, linkiu ryškėti 😊🤗
eirik18 parašė:
Sveikos, nebeiškenčiu ir aš neparašius čia.Širdyje lyg drugeliai skraido, bet tuo pačiu ir baisu dar džiaugtis... viršutinis testukas rytinis, o kitą pasidariau…
Life parašė:
Labai neryškus, bet ir aš matau 😊
Manau kad ryškus net ir negalėtų būti, nes ir taip labai anksti gadinu testukus
mmm tik kita penktadienį arba šeštadienį
eirik18 parašė:
normalu,ryte slapimo koncentracija geresne,be to, testai skirtingu firmu.. stebejimui rinkites tuos pacius testus ir kartokite kas 2 dienas kada hcg dvigubeja
bet kokiu atveju,manau jau galima sveikinti
meilute126 parašė:
O as jau galwojau pagaliau po beweik 3metu pasiseke🙈
Galbut ir pasiseke kas ten zino. Nepraraskit vilties kita jautru pasidarykit pvz amedi plius pigiausia geltona. Clier choice arba koki livesane .
Life parašė:
Ačiū.
Ramunele1213 parašė:
Galbut ir pasiseke kas ten zino. Nepraraskit vilties kita jautru pasidarykit pvz amedi plius pigiausia geltona. Clier choice arba koki livesane .
Clier choice sian padariau baltum baltutelis. Eh
meilute126 parašė:
Clier choice sian padariau baltum baltutelis. Eh
Labai linkiu, kad sekanti kartas butu sekmingas
Kiinderis parašė:
Labas rytas. Ar ką matot? Mm vėluoja antra diena. Jaučiu lengvą pykinimą, galvos svaigimą. Skauda krūtinę ir pilvą maudžia kelinta diena.
Kažkas lyg ir lenda 🤞🙂
Kiinderis parašė:
Labas rytas. Ar ką matot? Mm vėluoja antra diena. Jaučiu lengvą pykinimą, galvos svaigimą. Skauda krūtinę ir pilvą maudžia kelinta diena.
As nelabai matau. Labai daug šešėlių krenta foto, tai sunku tinkamai įvertinti.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai