Blizgutiss parašė:
Ant foto uzrasyta
Dėkui, nepastebėjau. Na tada kaži ar tokią ryškią rodytų, juolab kai normos nesiekia. Tai nuoširdžiai tikrai pikta dėl tokių nekokybiškų testų 😒
Blizgutiss parašė:
Ant foto uzrasyta
Dėkui, nepastebėjau. Na tada kaži ar tokią ryškią rodytų, juolab kai normos nesiekia. Tai nuoširdžiai tikrai pikta dėl tokių nekokybiškų testų 😒
NerBa parašė:
Taip. Si ryta.
manau jei testai ryskes bent biski tai pakartojus kcg jau bus didesnis skaicius
NerBa parašė:
Taip. Si ryta.
Na tai va, šitas nt melagelis tikrai. TAČIAU tai nereiškia kad rytojaus arba sekančiu dienų kažko tikro neparodys 💗 tik darykit kitos firmos, nes na šitie tai nafik...
Kiinderis parašė:
Kiek daug testų melagių. Sakykit ar iš gandrolabs niekam nemetė fake vaiduoklių? Planuoju užsisakyti ov ir nt iš ten, kitam kartui. Nors db reiks praleist kokius 2 …
Gandrolabs nt dariausi 3 ciklus. Du ciklus-balti balti,per treciaji pagavau vaiduoklį ir jis tik ryškėjo. Manau,kad jie patikimi🙂
NerBa parašė:
Turiu 20vnt- pazaisiu: nescia/ ne nescia. 😇 savaitgali- patikimesnius padarysiu...
Pabandyk kelis su vienu šlapimu padaryti ir matysis 😉 jei lb jautrūs testai gali vaiduokliuką ir mest 🤷♀️ bent aš taip daryčiau ❤
Neman parašė:
110% buvo nustatyta :))
O kaip ta nustate???nes as pas ginekologa buvau,mate folikula ir pasake,kad siandien arba ryt turetu but ov. Nes jo sprogimo laiko tiksliai nepasakys. Nebent su vaistais sprogdino 🤷♀️
Mano testas 8ar 9dpo( nezinau tiksliai,nes nu neaisku,kad sprogo jis). Buvl ryte vos vos iziurimas,po keliu val jau matomas vaiduoklis. Mm diena laaabai ryskus. Iki mm buvo 7dienos,kai pamaciau vaiduokli.
perlas85 parašė:
O kaip ta nustate???nes as pas ginekologa buvau,mate folikula ir pasake,kad siandien arba ryt turetu but ov. Nes jo sprogimo laiko tiksliai nepasakys. Nebent su va…
O sveikinimai ! 😍 Greitai apsisukote 😁
Tvirto žirniuko 🤰🏼
NerBa parašė:
Tai va. Inesu aiskumo i rytini experimenta: po tokiu vaizdu, tikrai gali per daug apsidziaugti ir labai skaudziai nusivilti. Teoriskai gal ir imanoma, bet pagal p…
Bet koks ryskus, šakės😵 aš jau tikrai net neabejociau tokiu nt 🤭
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai