Gandriukas12 parašė:
Merginos prašau grąžinkite mane į realybę! Pirmas nėštumas, nežinau kaip kas turi būti ir protas dar nesuvokia, tai taip išeina, kad vaiduokliukai nemelavo? 🙏🏼😭…
Sveikinu ♥️
Gandriukas12 parašė:
Merginos prašau grąžinkite mane į realybę! Pirmas nėštumas, nežinau kaip kas turi būti ir protas dar nesuvokia, tai taip išeina, kad vaiduokliukai nemelavo? 🙏🏼😭…
Sveikinu ♥️
Simoni parašė:
Ačiū 🌹 ilgai laukta ir sulaukta ♥️
Kaip faina. Sveikinimai. Pati panašius vaiduoklius matau ir ryt einu kraują priduot. Taip laukiu 🥰
Saulytea parašė:
Kaip faina. Sveikinimai. Pati panašius vaiduoklius matau ir ryt einu kraują priduot. Taip laukiu 🥰
Laikom.kumščius 💪♥️
Leila12 parašė:
Merginos kaip manote, vaiduoklis ar išdžiuvimas? Iki mm dar 5 dienos( testas vip, gal nėra pats patikimiausias).
Vip nepasitikiu,pasidarykit dar kitos firmos😉
Ingius68 parašė:
amedi ankstyvas slapes ir isdziuves
Isdziuves man lyg kabina aki🤔kada mm?
Ayta parašė:
Isdziuves man lyg kabina aki🤔kada mm?
Cia ft be blykstes, pasidarius iskart pasimate antra neriski isdziuvus ryskesne, klausimas ar jie nemelagei mm turi but kaip ir sendien ryt taciau man jau keletą dienu spenelei jautrus ko seniau nebuvo gk aukstokai kietas.
Ingius68 parašė:
Cia ft be blykstes, pasidarius iskart pasimate antra neriski isdziuvus ryskesne, klausimas ar jie nemelagei mm turi but kaip ir sendien ryt taciau man jau keletą di…
Kitu neturit nt?
Sveikis, testas first responce. Mm nera reguliarios turėtu būti už kokiu 3-5 d sakykite, ar matote antra juostele ? Girdejau kad sitie testai , niekada nemeta antru juosteliu . Bet ji atsirado po 3 min ir pradejo rysketi realiai tai gerai matosi tokia ruzava
Čia manau kokybe sugadins.. bet gal kanors matysit
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai