Gab.R parašė:
Sveikos! Tos kurios po gimdymo tikrinos Jonavoje ar viskas sugije, ar reikia per registratūra registruotis ar skambinti į akušerinį registruotis?🙂
Skambinau į registratūra ir užregistravo pas norima ginekologe😊
Žeimių g. 19, JonavaGab.R parašė:
Sveikos! Tos kurios po gimdymo tikrinos Jonavoje ar viskas sugije, ar reikia per registratūra registruotis ar skambinti į akušerinį registruotis?🙂
Skambinau į registratūra ir užregistravo pas norima ginekologe😊
Emili95 parašė:
Jūs gal visus gimdėt ten? Aš pirmą Ukmergėj, dabar uždaryta, tai renkuos tarp Jonavos ir Vilniaus gimdymo namu
As gimdysiu 6karta ir tikrai nesigailejau
Emili95 parašė:
Ar leidžia be kaukės gimdyti,kas gimdėte šiuos mėnesius?
Tikrai turėtų leisti, ketvirtadienį lankiausi Jonavos ligoninės akušerijos skyriuje, tai visi be kaukių vaikšto. 😊
Aistule1 parašė:
Gal kas šiom dienom gimdė Jonavoje ir galėtų truputi mane apšviesti 😊 Anksčiau skaičiau, kad yra tik viena privati palata, bet jei nepavyksta jos gauti tai į papras…
Nežinau vyras buvo su manim tris dienas po gimdymo nemokėjom mes nieko šeip jai yra palatu laisvu guldo po viena ir privati jai laisva irgi galma gauti viskas priklauso ar yra vietos
Agny parašė:
Sveiki,
Sveiki, į Jonavos savivaldybę. Vakar kaip tik vyras sutvarkė šį reikalą, nes taip pat esam ne iš Jonavos.
Stebukl3lis parašė:
Galbūt žinot ar Kraptavičienė dar priiminėja gimdymus?☺️
Mano puseserei priiminėjo sausio mėnesi, bet neliko patenkinta..
O kažin,jeigu extra cezaris arba planinis,ar saugu važiuoti į Jonavą ar geriau jau klinikos Santaros ar Kauno 🤔 norejau gimdyt labai Jonavoj, bet nustate planini cezari, ir abejoti pradejau ar su patologiniu gimdymu vaziuoti. Gal kam buvo extra cp ar planinis cp Jonavoj?
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai