Rramintaa parašė:
Taip, pas Varaneckiene, ji paciu paciausia ❤ Tik jos deka jau turiu 1 ir turesiu dar viena priezasty gyvent 😊
Tiesa, labai maloni gydytoja. 🥰 Ir ji man sakė, kad nedėčiau daug vilčių į pirmą stimuliaciją.
Rramintaa parašė:
Taip, pas Varaneckiene, ji paciu paciausia ❤ Tik jos deka jau turiu 1 ir turesiu dar viena priezasty gyvent 😊
Tiesa, labai maloni gydytoja. 🥰 Ir ji man sakė, kad nedėčiau daug vilčių į pirmą stimuliaciją.
Anute parašė:
Taip, taip. Pirmoji tik kelio pradzia
Bet sekmingo kelio
Sveikos, merginos. Jungiuosi prie jūsų. Viskas nauja, nepažinta, baugu
Dėl karantino vizitas VK nusikėlė, tik žinau, jog pas mane nevyksta ovuliacija. Vakar sužinojau, labai liūdėjau, išgyvenau, pykau, dabar po truputį susitaikau su ta mintim, jog nepastojam visiškai natūraliai. Gal medicininis įsikišimas padės pasiekti mums tikslą ❤
Leila_ parašė:
Sveikos, merginos. Jungiuosi prie jūsų. Viskas nauja, nepažinta, bauguDėl karantino vizitas VK nusikėlė, tik žinau, jog pas mane nevyksta ovuliacija. Vakar suži…
Jeigu bus beda tik nevykstanti ovuliacija tai greitai pavyks
Sau_lu_te_ parašė:
Kol kas tik tiek. Bet aš žinau tą pasakymą, kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių
Dar nežinau, kas manęs laukia ateityje, bet vakar buvau visiškoj nevilty, šiandien galvoju, kol kas tai nėra pats blogiausias variantas
po karantino viskas paaiškės, ir vėl laikas ir laukimas prasidės
Lauryyt_ parašė:
Sveikos merginos ☺️ Kreipiuosi gal su kvailu klausymu, manau jūs daugiau patyrusios, nustatė man kiaušidžių disfunkcija, tai reiškia, kad OV nevyksta? Nes pastebėju…
Taip, labai daznai buna nuo PKS
Sau_lu_te_ parašė:
Mano atveju irgi tik nevyksta ov, bet organizmas beveik nereagoja i vaistus
Magicgirl7 parašė:
Kokous vaistus vartojote? Jei nereaguoja, reikia taikyti kotokius, kitas dozes
Magicgirl7 parašė:
As turejau 5 stimuliacijas, deja rezultatai nekoki....
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai