meta2007 parašė:
Et, į visus klausimus atsakymas - neigiamas... Dabar antra ciklo diena, jis trunka 28 dienas 🙄 ko gero būsiu prisigalvojusi...
Jei prasidėjo mmm, tai 99%, kad nesilaukiate.
meta2007 parašė:
Et, į visus klausimus atsakymas - neigiamas... Dabar antra ciklo diena, jis trunka 28 dienas 🙄 ko gero būsiu prisigalvojusi...
Jei prasidėjo mmm, tai 99%, kad nesilaukiate.
meta2007 parašė:
Juk parašiau, kad ovuliacija buvo iš kart po mėnesinių🙄
Pasiskaitykite, kas tai yra ciklas, kas yra mėnesinės ir kas yra ovuliacija. Tada mažiau kvailų klausimų ne į temą uždavinėsite.
Braškė90 parašė:
Aš tai nesuprantu, kaip gali būt ovuliacija po mėnesinių, iš kur Jūs traukiat tokius dalykus, testus ovuliacijos darote, ar kaip?
Na, ovuliacija po mėnesinių ir būna, įprastai 10-16 ciklo dieną 🙂 bet antrą ciklo dieną aiškinti, kad ovuliacija buvo 1-2 dieną ir jautė pastojimą - čia jau trolinimas kaip reikiant 😁
SauleDanguje parašė:
Na, ovuliacija po mėnesinių ir būna, įprastai 10-16 ciklo dieną 🙂 bet antrą ciklo dieną aiškinti, kad ovuliacija buvo 1-2 dieną ir jautė pastojimą - čia jau trolini…
Tai aš žinau, kada ovuliacija vyksta. Einu daug sudėtingesnį kelią stebuklo link. 😔 Tik nesuvokiu kaip ji gali vykt iškart po mėnesinių, iš kur moteris aplamai traukia tokias nesąmones, tuo labiau jaučia kažkokius atsikabinusius-prisikabinusius folius. Nu kosmosas...🤦🏼♀️
Braškė90 parašė:
Tai aš žinau, kada ovuliacija vyksta. Einu daug sudėtingesnį kelią stebuklo link. 😔 Tik nesuvokiu kaip ji gali vykt iškart po mėnesinių, iš kur moteris aplamai trau…
pasiskaitykite daugiau literatūros, o ne aiškinkite, kad tai trolinimas. Yra daug moterų, pastojusiu būtent iš kart po mėnesinių. Sekmės jums ;)
Braškė90 parašė:
Tai aš žinau, kada ovuliacija vyksta. Einu daug sudėtingesnį kelią stebuklo link. 😔 Tik nesuvokiu kaip ji gali vykt iškart po mėnesinių, iš kur moteris aplamai trau…
Del jautimo nezinau, bet ov gali buti ankstyva, jei mm trunka 7 d, o pats ciklas kokias 25-26..
meta2007 parašė:
pasiskaitykite daugiau literatūros, o ne aiškinkite, kad tai trolinimas. Yra daug moterų, pastojusiu būtent iš kart po mėnesinių. Sekmės jums ;)
Apie trolinimą ne aš rašiau, pasiskaitykit dar kartą 😃
Jūs neatsakėt į mano klausimą, iš kur Jūs žinote, kad būtent tada vyksta ovuliacija? Testus ovuliacijos darėte?
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai