kaiptugu parašė:
Sveikos! Vis nepavyksta pagauti ovuliacijosiki siol pirkdavau 25 mIU jautrumo, galvoju gal reikia jautresni pirkti? Is kur perkate testus, ar testukas.lt kokybi…
Sveiki, man geriausi buvo Livsane
Ovuliacijos testų pagalba galima nustatyti ovuliacijos dieną ir gerokai padidinti šansus pastoti. Skaityti
visą straipsnįkaiptugu parašė:
Sveikos! Vis nepavyksta pagauti ovuliacijosiki siol pirkdavau 25 mIU jautrumo, galvoju gal reikia jautresni pirkti? Is kur perkate testus, ar testukas.lt kokybi…
Sveiki, man geriausi buvo Livsane
kaiptugu parašė:
Man labai jautrus Mommed firmos ovuliacijos testai.
Sveikos, vakar dariausi Ovuliacijos testa rodo vaiduokliuka, šiandien ryte padariusi dar viena tęsta rodo taip pat, ar čia prasideda Ovuliacija? Pagal mano programėlę "period tracker" Ovuliacija prasideda tik rytoj, per kita programėle rodo, kad Ovuliacija šiandien.Viršutinis testas darytas vakar apatinis testas šiandien ryte 
germonaitegabija2002 parašė:
Sveikos, vakar dariausi Ovuliacijos testa rodo vaiduokliuka, šiandien ryte padariusi dar viena tęsta rodo taip pat, ar čia prasideda Ovuliacija? Pagal mano programė…
Kolkas labai neryškus,kai bus pikas tai testo T dalis bus ryškesnė už kontrolinę, arba abi vienodo ryškumo.
Geriausia testuotis 2 kartus į dieną,nes ryte gali būti neryškus testas o vakarop jau ryškus.
eivita parašė:
Kolkas labai neryškus,kai bus pikas tai testo T dalis bus ryškesnė už kontrolinę, arba abi vienodo ryškumo.
Ačiū už atsakyma🙂
Kate parašė:
Ar jau skaitosi pasiektas pikas?
Nesitestuoju niekada nežinau 🙈
Sakyčiau šiandien-rytoi, nes man lyg vienodai abi ryškios.
eivita parašė:
Sakyčiau šiandien-rytoi, nes man lyg vienodai abi ryškios.
Penktadienį turi daryti iui, tai tikiuos laiku viskas bus 🙈 bijau,kad nepaveluotu
Sveiki, galiu parduoti nepanaudotus ovuliacijos testus Livsane. Turiu 6 nepraimtas pakuotes. Taip jau gavosi, kad nusipirkusi po mėnesio sužinojau, kad laukiuosi 🙂. Visas pakuotes parduočiau už 13 Eur. Po vieną, vieneto kaina būtų 3 Eur. Galiojimo laikas iki 2026.06.25. Taip pat turiu atlikusių vitaminų vyrui Wellman conception 2 pakuotės - 20 Eur, už abi -35 Eur, Pregnacare plus moterims 1 pakuotė - 15 Eur, Elevit pronatal 1 pakuotė - 7 Eur. Esu iš pajūrio
Jei kas nors sudomino, parašykit asmeniškai.
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai