landelia parašė:
Su BOLT'u važiuoti 😁,nes i vidu neįleidžia,niu nebent savaitgalis išpuls tai prie poliklinikos pasistatysit😊
Greitąją tada geriau 😊
Smėlynės 25, Panevėžyslandelia parašė:
Su BOLT'u važiuoti 😁,nes i vidu neįleidžia,niu nebent savaitgalis išpuls tai prie poliklinikos pasistatysit😊
Greitąją tada geriau 😊
landelia parašė:
Mes iš rajono 😁Db tik susimąsčiau kad veš vyras ir Jeigu jį ileis tai masina kur 🙉😁kosmosas 😁o prie poliklinikos juk irgi mokama🤔
Aš ir jis parašė:
Na mergaitės iškilo toooks klausimas. Kur palikti masina atvažiavus gimdyti? Nes visur db mokama🤔
Naktį iki 7 ryto poliklinikos aikštelėj nemokama, o nuo 7 jau reikia susimokėt, tai vyras tel užsisakė ir po to apsimokejo 😊
Stirniukė parašė:
O aš tai šnd susinervinau biški. Draugė gimdė spalio mėn, kai buvo karantinas, tai vyro neįleido. Dabar lyg ir planuojamas vėl karantinas nuo rugsėjo pabaigos ar sp…
Panevėžyje neleido nei per karantiną nei ne. Dabar bent jau skiepytiems vyrams uždegė žalią šviesą
Rouzz parašė:
Panevėžyje neleido nei per karantiną nei ne. Dabar bent jau skiepytiems vyrams uždegė žalią šviesą
Na prieš metus, mano gimintaičiams, vasarą leido, jei vyras turės covid testą. 🙂
Rouzz parašė:
Nebesuprantu nieko. Vieniems negalioja skiepai tik testas būtinas juk sakot kitaip 🙉
Aš ir jis parašė:
Nebesuprantu nieko. Vieniems negalioja skiepai tik testas būtinas juk sakot kitaip 🙉
Nuo rugpjūčio 18 d išleistas įsakymas, kad vyrai pasiskiepyje pilna vakcinavimo doze gali dalyvauti gimdymuose. Tik turi turėti iš esveikatos ištrauktus išrašus apie abu skiepus. Apie testą aš nesakiau nieko ;)
Rouzz parašė:
Nuo rugpjūčio 18 d išleistas įsakymas, kad vyrai pasiskiepyje pilna vakcinavimo doze gali dalyvauti gimdymuose. Tik turi turėti iš esveikatos ištrauktus išrašus api…
Nu aišku 😁na ar vienos ar su vyrais vistiek procedūra teks atbuti 😁svarbu rezultatas ❤️
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai