Mardzinija parašė:
Pasiimkite dar kokio juodojo sokolado ar riesutu , energijai atgauti, nes nezinote kada pagimdysite ir kada gausite maisto....dar chalata pasiimkite.
Chalata duoda
bet zinoma galima ir savo
Smėlynės 25, PanevėžysMardzinija parašė:
Pasiimkite dar kokio juodojo sokolado ar riesutu , energijai atgauti, nes nezinote kada pagimdysite ir kada gausite maisto....dar chalata pasiimkite.
Chalata duoda
bet zinoma galima ir savo
Katinienė parašė:
Mane laike dvi aparas trecia paleido tai visa laika buvau su liginines naktiniais ir ligonines chalatu, savo net nusidėjau, dejausi pampersu sau nes man patogiausia…
As taip pat buvau su ligonines naktiniais ir chalatu visalaik, ir duoda kad ir kasdien paprasius
Erika87 parašė:
Dar daro PGR tyrimą?
Daro 😐
Gretuk parašė:
Daro 😐
O jei neseniai persirge?
uogauoga parašė:
O jei neseniai persirge?
Cia tikriausiai priklauso nuo pamainos, nes viena neseniai gimde ir pasake kad vyras persirges nesenai ir nedare pgr, o kitos vyrui dare pgr ir nespejo ateiti atsakymas ir negalejo dalyvaut gimdyme. LT ligoninese jau kaip ir atlaisvina ribojimus, bet Panevezys su savo taisiklem vis dar 🙁
Erika87 parašė:
Gal žinote ar po gimdymo gali vyras aplankyti? Jei gali kiek laiko leidžia pabūti kartu?
Pagal naujus istatymus lankymas galimas 15min dienoje, bet vel gi, cia Panevrzys ir tikrai gali neleisti 😐
Eleonora parašė:
Net nežinojom kad reikia galimybiu paso vyrui ligonineje ,nes kaip ir vasario 5 d nustojo galiot jis. Gimdziau kova. Tai sako vyrui,neturi galimybiu paso neimsim pg…
As sakau, jie savo taisykliu prigalvoja, kad tik vyras negaletu dalyvaut ir jom netrugdytu 😤
Dabar sake jokio skirtumo kiek skiepu turejas ir ar turi GP, reik butinai pgr darytis 🤦🏼♀️
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai