Reikejo
nedaug kainuoja pas juos, bet vistiek uz visus susidare apie 40eur..
Uzsiregistravau pas V.Klima i santariskes ir visai nedaug laukti reikia
pas ji reikia siuntimo is seimos gyd ar mano super gine gali duot?
Lorian parašė:
M.Rokicka pasilaiciu poliklinikoj![]()
as irgi nustebau kai pradejau dometis sitais hormonais, kad nepaaiskino kuria cd daryt, liepe nueit krauja priduot…
As lankiausi pas gyd. Rima Sopon centro poliklinikoj pylimo g. tikrai gera ir viska paaiskina. pasake kada daryti tuos tyrimus, kur daryti nurode. as juos dariausi Via medica klinikoje traku g. 4 kainavo 33 eurai o like 2 berods 16 euru.
Sveikos, mielos planiukes! Jau kuris laikas kartas nuo karto paskaitineju si foruma. Noriu pasveikinti visas, kurios jau sulauke gandru, ir palinketi visoms kitoms kuo greiciau pagauti savo stebukla.
noreciau truputi savo istorijos papasakoti. Su suzadetiniu jau labai norim pirmagimio. Nuo 2015 spalio pradejau bandyti pagauti savo ov, bet ne kaip sekesi, nes mano cikla labai nereguliarus. Gruodi nuejau privaciai pas gine, liepe pirmiausia cikla susireguliuoti su duphaston. Paskyre gerti 4 men. Praeitas men buvo jau pirmas normalus ir ov anksti pagavau su ot, tik myliukai gerokai buvo po jos. Si men pavyko vyrui is darbu gristi ant ov ir myliukus diena pries, per ir diena po ov darem. Tai dabar noreciau pasiklausti, kurios jau buvo nescios ar dabar yra, ar tiesiog kurios zino, man po ov pradejo galunes salti ( siaip man iprastai kartais buna taip, bet dabar seniai buvo), toks saltis nukrecia, jau kelios dienos kuno temperatura diena ir vakare pastebejau, kad buna apie 37. Aisku bkt pakilusi, bet kad ov ivyko. Bet norejau pasiteirauti ar jei buciau pastojus buna taip, kad kuno temperatura pakilus laikosi ar cia iprastai taip buna po ov, nes tik dabar pastebejau? O kad pultu gripas neatrodo, nes ir nesergu, pries menesi jau prasirgau.
Cherie5 parašė:
tai ir as domejaus kad dvi, tris ir t.t bet va kitos rašo, kad ta pačią dieną paleidžia o juk duoda narkozę.
Nea nea, tikrai ne tiek
gerą pusdienį ir važiuok namo. Narkozė duodama ir operacija vykdavo apie ~30min. O paskui pagulėdavo dar šiek tiek ir namo. Tik aišku su skausmais dar paleisdavo, nes merginos susirietusios išeidavo, nes sunku atsitiesti kai pilve įpjovimai padaryti..
Teside parašė:
O del ko peti maudzia? Jau ne is vienos skaitau, kad peti pamaudzia.![]()
Sveika. papraščiausiai viena ranka būna ištiesta ant tokio "padėkliuko" ta kur spaudimą matuoja ir kateteris įstatytas, ai kaip paguli ji mažiausiai pusvalandį nelabai patogiai tai ir paskausta.
Labas vakaras, mielos planiukės
Galbūt čia yra kauniečių mergaičių kurios galėtų parekomenduoti kokią ginekologę, pas kurias būtų galima nueiti privačiai, nebūtų kilometrinių eilių
tiesiog ciklas nėra labai reguliarus, o registruotia mėnesį į priekį nesinori nes kaip tyčia gali atvykti mmm...
Sveikos
kaip manot ar jau gali būti teigiamas ot ar dar laukti? 
mano grafikas: tevu-darzelis.lt/rk94360@1602153cc45
G.Z. parašė:
Sveikoskaip manot ar jau gali būti teigiamas ot ar dar laukti?
mano grafikas: tevu-darzelis.lt/rk94360@1602153cc45
dar pora dienu padarykit
Satyte parašė:
Nea nea, tikrai ne tiekgerą pusdienį ir važiuok namo. Narkozė duodama ir operacija vykdavo apie ~30min. O paskui pagulėdavo dar šiek tiek ir namo. Tik aišku su …
Mano drauge dukart operavosi ir abu kartus po 4 d. gulejo ligonineje, bet matyt buvo problemos pas ja didesnės, manau ryt daktaras viska susakys
ačiū už info.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai