tavo spindulėlis parašė:
norejau jusu patarimo . kaip matuoti tiksliai bt su tokiu termometru ? aciu
Jus bkt natuojates su juo?
tavo spindulėlis parašė:
norejau jusu patarimo . kaip matuoti tiksliai bt su tokiu termometru ? aciu
Jus bkt natuojates su juo?
tavo spindulėlis parašė:
taip ,nes kitokio neturiu![]()
Jis netinkamas tam. BKT matuojama po liezuviu, maksty arba tiesiojoj zarnoj. Nusipirkit tam skirta termometra. Sito nesusikisist i vidu
Dazniausiai maksty matuojama.
Teside parašė:
Jis netinkamas tam. BKT matuojama po liezuviu, maksty arba tiesiojoj zarnoj. Nusipirkit tam skirta termometra. Sito nesusikisist i vidu![]()
Butent
Sveikos merginos! Noriu su jumis pasidalintu tuo kas vyksta gal kuriai taip buvo. Man db yra35 cd . Ciklas nera reguliarus. Na bet 35-36 susergu. Man skauda pilvo apacia, krutine papilnejusi pries mm taip buna. Bet dar nesergu persalimu bet temp 37, kartais krecia saltis, 2 naktis nemiegu, niekaip negaliu uzmigti, galva skauda savaite kasdien... bet turiu migrena gal del to. Verkiu del nieku, tokia jautri esu... Implantacinio kraujavimo nebuvo, daug isskyru irgi nera tai turbut ne nestumas? gal kuriai taip buvo?
0Tėja0 parašė:
o koks tinkamas termometras skaitosi? galvoju as sekanti men pradet visus stebejimus. dar ov testus galvoju pradet. nuo kokios cd tilslingiause pradeti?
Geriausi tie kurie rodo ir simtasias dalis, du skaiciukus po kablelio... Maciau ebay ju yra pilna ir nekainuoja daug. Ikelsiu pvz

juztaB parašė:
Geriausi tie kurie rodo ir simtasias dalis, du skaiciukus po kablelio... Maciau ebay ju yra pilna ir nekainuoja daug. Ikelsiu pvz
aciu ;)
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planuojame-2016-m-zirniukus-2
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai