sweikos, mielosios ;)
Nor sužsuku retai - bet viską perskaitau ką būnate prirašiusios per dieną
Sveikinu, kam testukai rodo gandrus :
Valiooo
Kam nerodo, nenusiminkime, laukime kartu.. būna ir man juodų dienų.. ypač kai sužinau kad kas mano aplinkoje laukiasi arba pagimdė, džiaugiuosi, o viduje norisi verkti, kad kodėl mes neturim jokio klecko..
man išvis neramu, kai turiu PKS, negaliu nei nuspėti, kada bus mm, negaliu nei laukti to periodo "o gal dabar jau vėluoja".. O jūs mergaitės, vitiek esate laimingos - jau vėluoja diena kita - ir viskas- drūg jau yra žirniukas..
Noriu išsilieti ir papasakoti dar iš savo gandrš laukimo ...
neturiu kam taip atvirai išsilieti, nuraminsite gal mane..
visą laiką maniau, kad juntu, kai vyksta ovuliacija (gleivių pasikeitimas tąsiomis, pilvo dilgčiojimas..) bet.. nuėjus pas gydytoja ji man išrėžė, kad jŪS ESATE KITOKIA, IR JŪSŲ PASTOJIMAS BUS KITOKS, NES TURITE PKS..JŪS NEJAUČIATE OVULIACIJOS IR SUNKU PAGAUTI VAISINGAS DIENAS, GALBŪT OVULIACIJA IR NEVYKSTA". sakau aš jai - bet aš jaučiu kada vyksta ovuliacija.. o ji man "PANELE, AR GIRDITE KĄ AŠ JUMS SAKAU, AR FORUMAIS GYVENATE, KĄ PC PARODO TAI MANOTE TAIP IR YRA" (ji norėjo pasakyti, kad forume rpdmos vaisingos dienos jums netinka, nu galvoju jomajo, gi ir taip aišku, kai yra nepastovus cikla,s ką jis čia rodys.. tą ir pati suvokiu..) ir man taip trenkė..Juk savo organizmą jaučiu .. manau.. ir išvis - eisiu dar pas trečią ginekologę sulaukusi mm (nors duok dieve, kad nesulaukčiau
), matysiu ką sakys... Baisu, visur konstatuojama, akd reikia metus išlaukti o jie nebus vaikų - žiūrėtis.. bet.. ar verta laukti tuos metelius..
gaila laiko, nervų.. o labiausiai užknisa kitų klausinėjimas" ar neplanuojate vaikučių"?
hm merginos, o koks tikslas yra darytis OV testukus, kai sergate reguliariai kaip laikrodukai?
Aš maniau ir iki pat šiol manau, kad jeigu ciklas reguliarus, tai OV vyksta beveik visada tuo pačiu metu.. kam gaudyti? myliesi kasdien arba kas antrą-trečią d ir pagauni tas dieneles.. iki pat db visada galvojua, kad tie OV testukai reikalingi toms, kurioms ciklai nereguliarūs ir neaišku tikrai kada ta OV vyksta.. apšvieskit, nes susipainiojau..