Vikošius parašė:
Ania? Man ot patinka.. tik nepatinka kai darai OT ir mm ateina![]()
![]()
![]()
kazkoks visiskai nederlingas ruduo
Vikošius parašė:
![]()
![]()
kazkoks visiskai nederlingas ruduo
varliuska parašė:
na o mūsų 'kieme' kažkas vykstapo nelaimės rugpjūtį, rugsėjį beveik tvarkingai ir sąžiningai sulaukiau mm, kaip ir jau turėjo atvykti jos ir šį mėnesiuką... bet…
Vilka mini..vilkas cia
sveikinu
Vikošius parašė:
![]()
![]()
N amane nervino, nes OT manaiskiai parodo kd man O, taia s jais pasitikiu, dar niekad neapvyle
varliuska parašė:
na o mūsų 'kieme' kažkas vykstapo nelaimės rugpjūtį, rugsėjį beveik tvarkingai ir sąžiningai sulaukiau mm, kaip ir jau turėjo atvykti jos ir šį mėnesiuką... bet…
cia jau nebe vaiduokliukas, o tikras teigiamas testas
sveikinimai!
varliuska parašė:
Jus jau tris metus planuojate ☺ sveikinimai didziausi tikras stebuklas
varliuska parašė:
Sveikinu!!!!!
varliuska parašė:
Sveikinu labai labai !!!
ir gaudau virusą
ačiū visoms
Labai tikimės kad šį sykį mums bus viskas gerai ir ateinanti vasara atneš dar šiltesnių akimirkų
Aš žinokite vis dar tebespoksau... toks mažas brūkšniukas o laimės.... pilnos kelnės
Mielosios labai labai linkiu ir jums pasigauti virusiuką ir džiaugtis stebukliuku
varliuska parašė:
ačiū visomsLabai tikimės kad šį sykį mums bus viskas gerai ir ateinanti vasara atneš dar šiltesnių akimirkų
Aš žinokite vis dar tebespoksau... tok…
Dabar ir as jau tikiu stebuklais !!! nuosirdziausi sveikinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai