Funky parašė:
man taip pat buvo praeita cikla, dariau resta Early Benu, ir nieko, o Rapipreg, su pirmu kai gaudziau pastoviai rodydavo vaiduoklius, tai jei perku dabar, Rapipreg …
Jo jo, mes cia visos koju laikytoju klube
ziuresim ar pasiteisins
junkis ir tu
Marsiete parašė:
Pas mus analogiška situacija. Anyta tikrai gera moteris - rupinasi, padeda. Bet kas dėl visokių saldainių, tai kaip žirniai į sieną. Sakom, prašom su vyru abu, kad …
Tokios tos anytos, joms visada atrodo kad vaikais alkanas, kisa viska, gruda... Man ir nepatiktu
Monicaa parašė:
Nu matai maniskis tevam tik vienas vaikas, daugiau jie neturi, tai jo mama jaucia man konkurencija :))) negali susitaikyti kad jam as brangesne nei mama, kad laika …
Jo super, kad eina uz tave, mani vyras irgi eidavo uz mane, bet kai issiskyrem 7men paskui susitaikem biski kitaip dabar, uzknisa buna bendrauja su draugais, kurie nepatinka arba kurie kisa trigrasi tarp musu ar kisdavo- uzknisa ziauriai
beja mano mama biski panasi, jos nuomone mama yra viena ir turi buti svarbiausia gyvenime, nes pacios mama mire kai jai buvo 13- tai tas kartais nervuoja, visad nuliudus, na ji viena gyvena, ir serga biski... Bet uzknisa, nes toks jausmas, kad turiu atsakomybe didziule uz ja, nors ir rupinuos ja, bet pvz jei gryztu i lt su vyru ir jei nebunam namie tai prasideda scenos iskarto, kad nerupi ji man, ko vaziuoju ir pan... Vyra tas mano labai erzina.. Ech! Kodel turi but taip sudetinga!!!!