pierla parašė:
Geriau kuo greičiau dingt iš čiabet jau bus kaip bus
![]()
Nešam mutinį iš čia
,na pabūnam dar kokia 20-30 dienų,o po to jau dingstam
pierla parašė:
Geriau kuo greičiau dingt iš čiabet jau bus kaip bus
![]()
Nešam mutinį iš čia
,na pabūnam dar kokia 20-30 dienų,o po to jau dingstam
Lorian parašė:
Aciuo sakykit kaip ten viskas vyksta centro poliklinikoj, jei as prisirasius kitur? Tiesiog uzsirasai ir tiek? Ar turi echoskopa ten?
Aš priklausau Centro poliklinikai.Tai greičiausia prisiregistruoji pas terapeutą ir tada eini pas norimą ginekologą.
barbariska parašė:
Mano gruodzio 9zinot o as turiu jau kantrybes laukti.. po tiek visu tyrimu perejus, kad dabar visko palaukciau kad tik butu, ir darysiu testa butent mm diena
j…
Kodėl jūs kraujo hcg tyrimo nedarote?aš tai nežaidžiu su nt.Nueinu ir po poros valandų tikslus atsakymas.
Sveikutes
ateinu prisistatytkad dar esu
bet manau nieks nepasigedo
man mmm 2-4 d tai manau atkeliaus nes vienas miliukas per tariama ov tai nzn manau nieko. Keistai si cikla pms nera taibus matyt laip baigsis sis siklas bet manau aiskus likimas
O mes ruosiames jau kaledom dovanas visas supirkau tai rami galva gyvensiu ramiai jau iki svenciu
Mus uzklupo audra tai nekisam nosies is namu nes tragedija ne oras, vejas uraganas lyja ziauriai upes patvinusios fjordas pakiles zodiu vandens netruksta
Ingusiuk parašė:
Sveikos. Linkiu nenusimint visoms planuojancioms ;) as va siandien pradejau 6 savaitele, bet nervu daugiau nei planuojant- ar viskas gerai leliukui ar nepabegs ir t…
ir visa gyvenima taip bus
kai pagimdysi bus vel kiti rupesteliai,kai paaugs,vel kiti
laukiantistebuklo parašė:
ir visa gyvenima taip buskai pagimdysi bus vel kiti rupesteliai,kai paaugs,vel kiti
![]()
Taip
laukiantistebuklo parašė:
ir visa gyvenima taip buskai pagimdysi bus vel kiti rupesteliai,kai paaugs,vel kiti
![]()
Taip,jei norėsi nervuotis,visada rasi dėl ko
Viskas bus gerai,tiesiog mėgaukis laukimu
Ingusiuk parašė:
Taip![]()
Ingusiuk, norejau paklausti ar atsirado kokie nėštumo simptomai tokiam laike
?
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai