Ryto_Feja parašė:
kodel dar tik kitu metu pavasari? pirmaji dar auginsit?![]()
Stažo čia lt neturiu, kad galėčiau ramia širdim eit į vpa...
mažajam jau bus 2m, tai kaip tik. O startavus pavasarį tikimės sulaukt vasarinuko arba kovinuko
Ryto_Feja parašė:
kodel dar tik kitu metu pavasari? pirmaji dar auginsit?![]()
Stažo čia lt neturiu, kad galėčiau ramia širdim eit į vpa...
mažajam jau bus 2m, tai kaip tik. O startavus pavasarį tikimės sulaukt vasarinuko arba kovinuko
Varžtienė parašė:
Oi merginos, kaip linkiu visom kuo greičiaupatys planuosim tik kitų metų pavasarį, bet laikas taip neina, tai vis prisijingiu pažiūrėt kaip jum sekasi - …
Tik gaila ,kad vienom tenka ilgai kankintis kol pagaliau pasiseka... O taip norėtųsi lengvai pastoti, be jokių BKT matavimų, OV testų ir panašiai. Taip plaunuojant ir visas smagumas dingsta, nes tuomet tik apie tai ir galvoji
milytee parašė:
Tik gaila ,kad vienom tenka ilgai kankintis kol pagaliau pasiseka... O taip norėtųsi lengvai pastoti, be jokių BKT matavimų, OV testų ir panašiai. Taip plaunuojant …
Tikiu, kad viskas virsta darbu. Bet vardan išsvajoto tikslo, ko nepadarysi
Galiu pasidalinti savo pirmojo pastojimo patirtimi. Aš, kaip ir daugelis, buvau išmėginusi visus natūralaus planavimo būdus, o pastojau tik tada, kai su vyru pakeitėme gyvenimo būdą. Abu pradėjome sveikiau maitintis (daugiau vaisių, daržovių, riešutų) buvau prisiskaičiusi kokius produktus valgyti, norint pagerinti vaisingumą. Vyras pradėjo bėgioti, as pradėjau uzsiiminėti joga, taip pat daryti pratimus, kurie aktyvina kraujotaką dubens srity. Tada ir išvydom savo blankų vaiduokliuką
mel@nija parašė:
as kraujavau kresuliais jau valanda kaip nebera kresuliu ir skausmo pagaliau leido vaziuot namo.kiek laiko jau kraujuoji?
As kraujavau 2savaites bet man nesivale tai dave gert tabletes.. jos nepadejo.. tada pagulde i ligonine.. dejo 4tabletes i maksti.. niekas nevyko.. tada geriau 4tabletes irgi niekas nevyko.. tai tada dare operacija.. po jos pakraujavau ta diena ir nakti.. sekancia diena tik tepimas tebuvo.. dabar jau nieko.. tad laukiu mmm ir pradesim vel planuot..
Bandele parašė:
tarp maniskiu skirtumas be 3 savaiciu 3 metailabai geras amziaus skirtumas man, vienas nakti jau ismiega, tai prie kito keldavaus, nors ir dickis dar budavo van…
O dar, kai lytis sutampa tai ir daigtų ir drabužėlių kiek susitaupo. Ir šeip paaugę jie bus geriausi draugai
karamele parašė:
Galiu pasidalinti savo pirmojo pastojimo patirtimi. Aš, kaip ir daugelis, buvau išmėginusi visus natūralaus planavimo būdus, o pastojau tik tada, kai su vyru pakeit…
Gali buti arba tikrai paveike, arba sutapimas ;) Mes sveikai maitinames del saves jau kokius 3 metus, esame labai aktyvus, vyras tai is vis reguliariai sportuoja, as apie tai daugiau galvoju, bet visn tiek imuosi veiksmu..abu nerukom, metai jau negeriam ir t.t. bet deja...
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai