Dzovi parašė:
As pirma NT dariausi praejus kazkur apie dvi savaites po turėjusių buti mm, ir netgi tada buvo neigiamas. Jau maniau kad vel kazkas negerai, NT jau net nebežinau ki…
Žinok ir man atsitado jau vaiduokliukas
Dzovi parašė:
As pirma NT dariausi praejus kazkur apie dvi savaites po turėjusių buti mm, ir netgi tada buvo neigiamas. Jau maniau kad vel kazkas negerai, NT jau net nebežinau ki…
Žinok ir man atsitado jau vaiduokliukas
Vilma.Si parašė:
Sveikos busimos mamytesprisijungiu ir as prie jusu planuojanciu. Su vyru jau 11-likta men nesisaugom ir bandom. Taciau gryzus i LT nusprendem eit issitirt ar mu…
Man
Salvija parašė:
Gerai jaučiasi, nieko neskauda išskyrus krūtis, na ir kad užvakar patepliojo, žiūrėsim![]()
Gal implantacinis buvo
Kada planuojate NT daryti?
pinup parašė:
Žinok ir man atsitado jau vaiduokliukas![]()
Oj,tai liuks!!!
Kramtoshka parašė:
Man
Ir kaip ji mazinote? As siuo metu neturiu galimybiu pas ginekologe apsilankyt tai taip ir palikau as ne iki galo issityrus, o labai norisi zinot
Efkule parašė:
Gal implantacinis buvoKada planuojate NT daryti?
![]()
Jai ryt ryte temperatūra bus aukštą rytoj pasidarysiu
Vilma.Si parašė:
Ir kaip ji mazinote? As siuo metu neturiu galimybiu pas ginekologe apsilankyt tai taip ir palikau as ne iki galo issityrus, o labai norisi zinot
Yra tokie vaistai Bromocriptin, tai jais, pirma men po vien geriau, nukrito, tai dabar po puse tabletes geriu, kol kas viskas gerai, nebekyla.
Sveikos,
planuojame vaikelį ne taip ir ilgai, lyg ir žinau kada vaisingos dienos būna, bet kol kas pagauti nepavyko
Šį ciklą dariausi ovuliacijos testus. Ir nežinau kaip interpretuoti rezultatus, nes 16-18 CD atrodo visi teigiami, tik 19 CD testinė juostelė šiek tiek blankesnė. 16 CD maudė pilvo apačią kaip kad būna per mano tariamai nujaučiamą ovuliaciją. Ką jūs manote? kada galėjo įvykti ovuliacija? šiandien 20 CD, kaklelis jau tikrai kietas, bet vis dar aukštai

10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai