Bandele parašė:
Na, tai kiek cia buvo tu, kurios 23-24 dienom nelaukiat mm??? As viena is jusu, man 23d turetu ne/buti. Ar jauciat kokius kitokius pozymius ar jau bandet nt?Ga…
Nieko. Apart krūtine. Bet manau mano vėliau turėtų būti mmm. 26-27
Bandele parašė:
Na, tai kiek cia buvo tu, kurios 23-24 dienom nelaukiat mm??? As viena is jusu, man 23d turetu ne/buti. Ar jauciat kokius kitokius pozymius ar jau bandet nt?Ga…
Nieko. Apart krūtine. Bet manau mano vėliau turėtų būti mmm. 26-27
Sveikos
as mm tureciau nesulaukti siandien- po kolkas nesulaukiau.. savijauta tai labai idomi.. Apie savaite skauda kaire kruti, na abi krutys pabrinkusios, bet super jautri tik kaire. Maudzia sonus tai kairi tai desini ir juosmeni.. Na sakyciau gal ir pms pozymiai, bet kazkaip anksciau jokiu nebudavo. Na gal diena pries pradedavo skaudet pilvo apacia ir tada skausmingos menesines.. O dabar susnis pozymiu
tai va. Sekmes ir kantrybes visoms laukiancioms!
Bandele parašė:
Sveika. as buvau. Mm 24 d. numatomos. Krutine jauciu, kurios anksciau nejausdavau
pabrinkusi atrodo. NT dariau vakar ir sian. Vaiduokliai yra
ziuresim kaip toliau. O tu kaip?
Bandele parašė:
Sveika. as nelaukiu 24 d. ;) NT dariau, vaiduokliai yra. Krutine jauciu, kurios niekad nejausdavau. Pilva pucia ir apetitas padidejes. O tau kaip? ;)
bumbumbum29 parašė:
Sveika. as buvau. Mm 24 d. numatomos. Krutine jauciu, kurios anksciau nejausdavaupabrinkusi atrodo. NT dariau vakar ir sian. Vaiduokliai yra
ziuresim kaip to…
Sveikinu dar karta
kokio jautrumo testukai pas tave, kad jau parode ir kelinta dpo?
Bandele parašė:
Sveikinu dar kartakokio jautrumo testukai pas tave, kad jau parode ir kelinta dpo?
![]()
Na as dar neskubu dziaugtis
ov pagal skaiciuokle turejo but 9 d. bet jauciau lyg ir 7 d. ;) specialiai nesekiau jos
o testukai sitie ;)
bumbumbum29 parašė:
Na as dar neskubu dziaugtisov pagal skaiciuokle turejo but 9 d. bet jauciau lyg ir 7 d. ;) specialiai nesekiau jos
o testukai sitie ;)
Kazi kuo jie skiriasi nuo benuko?
bumbumbum29 parašė:
Na as dar neskubu dziaugtisov pagal skaiciuokle turejo but 9 d. bet jauciau lyg ir 7 d. ;) specialiai nesekiau jos
o testukai sitie ;)
Ohoo 5miu jautrumo dar nebuvau macius
Efkule parašė:
Ohoo 5miu jautrumo dar nebuvau macius![]()
Žiūresim ar nemelagiai
bumbumbum29 parašė:
o testukai sitie ;)
oho kokio jautrumo, todel ir parode
pas mane 25miu ir 9dpo nerode dar nieko
Bandele parašė:
oho kokio jautrumo, todel ir parodepas mane 25miu ir 9dpo nerode dar nieko
![]()
![]()
Na ziuresim ar patikimi.
nes nebuvo pasirinkimo vaistinej. kokius gavau tokius
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai