Rojiene parašė:
Nieko jus nenurasinekitepaskaitykite lryte straipsni apie pora
ikvepia
![]()
Bet echoskopas vis tiek kažką padaro, jeigu man taip...
Rojiene parašė:
Nieko jus nenurasinekitepaskaitykite lryte straipsni apie pora
ikvepia
![]()
mėttinė parašė:
Labasas po iui. Laikykit kumscius, kad po dvieju savaiciu atnesciau II
![]()
Laikau!
GyvenantiPuikiai parašė:
As kai praeita cikla buvau pas ginekologe pries ov mate folikula, liepe darbuotis, bet nieko nesigavo. Mm atejo kaip visada laiku. Si cikla turi mm ateiti rytoj. Iki treciadienio jeigu nebus darysiu testa
Nezinau ka echoskopas padaro, tik gine minejo, jeigu pastociau ir jeigu jokiu blogu simptomu nebus, neskubeciau eiti, ateiti echoskopui 6-7 sav anksciausiai, nes anktyvi echo negerai, gal ir per ov tada negerai??? Nezinau net
Kavyte parašė:
Na as tai nosim zeme ariu....nusipirkau gera testa, sakiau ryt darysi.
Jautrus, sios dienos, baltas baltutelis...tai neverta gadinti ir gerojo testo...
Nu vat as palauksiu iki treciadienio, nes mano ciklas 23-25, tai gali ir uzsivelinti
vistiek gine liepe neskubeti, laiko turesiu:)))) su valerija kartu darysim
Kavyte parašė:
Na as tai nosim zeme ariu....nusipirkau gera testa, sakiau ryt darysi.
Jautrus, sios dienos, baltas baltutelis...tai neverta gadinti ir gerojo testo...
O zemai tai kur jis turi buti???? Kelinta jums diena po ov?
Rojiene parašė:
O zemai tai kur jis turi buti???? Kelinta jums diena po ov?
Kas zemai?
Gal 9 ar 8 nzn tu dienu..
Rojiene parašė:
As kai praeita cikla buvau pas ginekologe pries ov mate folikula, liepe darbuotis, bet nieko nesigavo. Mm atejo kaip visada laiku. Si cikla turi mm ateiti rytoj. Ik…
Gal liepė echoskopuotis ateit tik ~7sav., nes tik tada pamatytų plakančią širdelę.
Mane, kai atėjau ~5sav. būtent todėl ir nepriėmė, liepė ateit už kelių sav., nes taip anksti sakė, kad arba išvis nieko nematys, arba matys dar be jokios plakančios širdutės ir tik susinervinsiu. Arba gal turėjo omeny, kad taip anksti neiti, nes tokiu atveju žiūrėtu vaginaliniu echo? Jo tai girdėjau, kad geriau vengt.
Agrastėlis parašė:
Gal liepė echoskopuotis ateit tik ~7sav., nes tik tada pamatytų plakančią širdelę.Mane, kai atėjau ~5sav. būtent todėl ir nepriėmė, liepė ateit už kelių sav., n…
Gali buti kad del sirdutes
Kavyte parašė:
Kaklelis aukstai, nepasiekiu, tai jau lauksiu ryt draugiu....
O jis artėjant mmm neturėtų būti žemai? Velnias, kažkaip ne taip prisiskaičiau.
Tai tada per vaisingas dienas jis turi būti žemai, o artėjant mmm arba po mmm - aukštai, ar kaip?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai