burburbur parašė:
Palauk,o kelinta tau dpo?
11 gal
burburbur parašė:
Palauk,o kelinta tau dpo?
11 gal
dilija parašė:
Šianfien mm diena. Testas neigiamas. Laukiu mm. Šį mėnesį planuosiu su jumis gal emociškai lengviau bus;)
Linksmiau tai tikrai... sveika prisijungus
Laukiancioji parašė:
11 gal![]()
o bkt jau krenta ane?
Laukiancioji parašė:
11 gal![]()
Kažkaip pamenu, kad mes panašiai su Laukiančia nelaukiam mm, gruodžio 3- 5, man šiandien 12 dpo, tai va ir jos kažkur 11 - 12
Indruoskinas parašė:
o as kantrybes neturiu tiek laukti. Bet kaskart pamacius tuscia, labai liudna pasidaro...
Man taip pat buna liudna. Praeita nenesi nei vieno nesugadinau, stengiausi nedeti per daug vilciu, nes nenorejau nusivilti. Si jau neistveriau
Labas rytas merginos, negadinkite Jūs tų testų. Aš su pirmu kai pastojau (buvo likusios 4 dienos iki sirgimo), pasijutau kaip iš kosmoso, vaikštau tokia visa laiminga, nesupratau kas darosi. Nulėkiau į vaistinę - tuščias, bet tas laimingumas niekaip nepraeina... ant rytojaus nulekiu pas gine, sakau as nescia, paklausia ar testa pasidariau, kada menesines, nu pasakau as jai viska, kad menesines uz 3 dienu, tetas neigiamas, bet sakau as vistiek nescia... ziuri ji i mane kaip i nesveika :DD nu gulk sako paziuresim, ir ka jus manot, tikrai buvau nescia... bet visvien norejau pamatyti tuos bruksniukus, tai dariausi testa kas diena, ir testas parode tik 4 ar 5 dieną po neprasidejusiu menesiniu, nors tikrai pirkau pacius jautriausius, ir juostele tai buvo kaip vaiduokliukas, vos matesi...
Ausher parašė:
Labas rytas merginos, negadinkite Jūs tų testų. Aš su pirmu kai pastojau (buvo likusios 4 dienos iki sirgimo), pasijutau kaip iš kosmoso, vaikštau tokia visa laimin…
ooooooooo čia geras
optimistiškai nuteikia
KAIP AŠ NELAUKSIU GRUODŽIO 6 DIENOS DABAR!!!! aišku, tik pirmas mėnesis, kaip bandome, bet vistiek labai labai norisi spėti į rugpjūčio traukinį
Ausher parašė:
Labas rytas merginos, negadinkite Jūs tų testų. Aš su pirmu kai pastojau (buvo likusios 4 dienos iki sirgimo), pasijutau kaip iš kosmoso, vaikštau tokia visa laimin…
Geras, kokia stipri moteriska intuicija!
Noreciau ir as is karto zinoti, nereiktu ir tu testu gadinti
Si menesi prisiekiu kaip nescia jauciausi, bet ar nebus cia psichologiniai dalykeliai
Indruoskinas parašė:
Ech, tokias grazias ir ryskias II sapnavau.......
Palmira rašo, kad šios nakties sapnai pranašiški, pildysis tiesiogiai
aš irgi sapnavau II brūkšniukus, ech kaip laukiu...
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai