Misme parašė:
As kazkokia nesveikasuvalgiau eklera, saldaini, o dabar silke valgysiu
![]()
As irgi! Vakar raugintus agurkus sunaikinau, ant virsaus pieno su dribsniais ir puse kepalo juodos duonos
kaip konteineris koks
Misme parašė:
As kazkokia nesveikasuvalgiau eklera, saldaini, o dabar silke valgysiu
![]()
As irgi! Vakar raugintus agurkus sunaikinau, ant virsaus pieno su dribsniais ir puse kepalo juodos duonos
kaip konteineris koks
Zmona-Mama parašė:
Viskas cia normaliai![]()
Nu vyras tai sake nenormali as
Misme parašė:
Lauksim rytoj naujienu![]()
Nu ziuresim jei ryt nerodys tai dar 2 d palauksiu :). Labai noreciau kad kazka rodytu. Darysiu vientdl kad gyd antibiotiku israse
Misme parašė:
Merginos, buvau IKI parduotuvej ir uzmaciau nt, kaina 1,33€. Parasyta 10 miugal kuri bandet toki?
![]()
As ir toki nusipirkjs buvau, pagalvojau toks jautrus ir toks nebrangus! O visuje ant informacinio lapelio buvo uzrasytas 25 jautrumas,tai ir likau nesupratusi
Laukiancioji parašė:
tevu-darzelis.lt/rk61664@1612011917e va grafikutis... iki siol nera buve tokio pakritimoir tokio erzinancio kilimo po 0.1
![]()
Mhmm, as kiek ciklu matavau bkt, tiek pas mane kazkur apie 10dpo budavo pakritimas, po to vel pakilimas max iki 36.8-9 ir mm diena krisdavo iki 36.4- kazin ka tai reiskia? Ar pas visas tas pakritimas nuolat buna?
Geras zenklas kad patepliojo jums tuo pat metu
Laukiancioji parašė:
Nu ziuresim jei ryt nerodys tai dar 2 d palauksiu :). Labai noreciau kad kazka rodytu. Darysiu vientdl kad gyd antibiotiku israse![]()
Na tikiuosi kad parodys dziuginanti rezultata
milytee parašė:
As ir toki nusipirkjs buvau, pagalvojau toks jautrus ir toks nebrangus! O visuje ant informacinio lapelio buvo uzrasytas 25 jautrumas,tai ir likau nesupratusi![]()
Rimtai?
as dar neziurejau to lapelio
Debesėlė parašė:
As irgi! Vakar raugintus agurkus sunaikinau, ant virsaus pieno su dribsniais ir puse kepalo juodos duonoskaip konteineris koks
![]()
Na tu lygtais laukies? Ar klystu?
lavasara parašė:
Mhmm, as kiek ciklu matavau bkt, tiek pas mane kazkur apie 10dpo budavo pakritimas, po to vel pakilimas max iki 36.8-9 ir mm diena krisdavo iki 36.4- kazin ka tai r…
Na nzn man toks kritimas pirma karta :). Ta prasme anksciau budavo krinta kyla krinta kyla.. o db kolkas tik karta kito ptfu ptfu :).
Misme parašė:
Na tikiuosi kad parodys dziuginanti rezultata![]()
As ir tikiuosi :). Nes paskui 3 men atodet teks planavima :/. Juk be vyro planuot neimanoma :/
Laukiancioji parašė:
Na nzn man toks kritimas pirma karta :). Ta prasme anksciau budavo krinta kyla krinta kyla.. o db kolkas tik karta kito ptfu ptfu :).
Vyras taip ilgam isvaziuoja?
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai