grazinaa4 parašė:
Aciu.
Dar nepaminejau kad vakar testa dariau neigiamas. Tai vistiek gali but veliau teigiamas?
grazinaa4 parašė:
Aciu.
Dar nepaminejau kad vakar testa dariau neigiamas. Tai vistiek gali but veliau teigiamas?
Big Mother parašė:
Sveikinimai!
Labai aciu;)
grazinaa4 parašė:
Sveikos mergaites! Su Sv. Kaledomis! As siandien ne kokia, nuo vakar vakaro jau jauciau, kad ateis mm... ir va jau sulaukiau pirmu tepliojimu... nors keista tai, ka…
Darykite testą, man tepliojo tepliojo, bet taip jų ir nesulaukiau, irgi kelios dienos pries ateinančias mm
tiksliau tai jau aš žinojau, kad laukiuosi.. ir mane nustebino tepliojimai, bet daktaras nuramino
kad tai kaip ir mm laikas
patepliojo ir praėjo
mandolina26 parašė:
Sveikos! su sventem visas!sveikinu sulaukusias II
kaip manot, kada anksciausiai galiu darytis benuka rozini? siandien 7 dpo
![]()
Sveika
da palaukti reikia 3 dienas tikrai
jei nebus, nenusiminti
grazinaa4 parašė:
Sveikos mergaites! Su Sv. Kaledomis! As siandien ne kokia, nuo vakar vakaro jau jauciau, kad ateis mm... ir va jau sulaukiau pirmu tepliojimu... nors keista tai, ka…
Man taip buvo gruodžio 6-7 dienomis, vos nedaug kraujo, tik porą dienų, kai šiaip geras 5 dienas kraujuoju, bet testai neigiami iki šiol, laukiu kitų mm gruodžio 28- 29 dienomis, ne visada nedaug kraujo reiškia, kad tikrai pastojot, nors tikimybė yra, ko ir jums linkėčiau... sau, beje, irgi
GyvenantiPuikiai parašė:
Sveikada palaukti reikia 3 dienas tikrai
jei nebus, nenusiminti
![]()
aciu
zalioji_arbata parašė:
Visoms laukiančioms - Kalėdinio stebuklo![]()
Pas mane tas pats
zalioji_arbata parašė:
Visoms laukiančioms - Kalėdinio stebuklo![]()
Pas mane tai viskas labai gerai
vakar pranešė artima giminaitė, kad laukiasi leliaus
labai nudžiugau!
o mes šį mėn nieko neskaičiuojam, visai. Dar í Spa, baseinus, pirtis eisim, tai visai net vilties neturiu pastoti.
tai visiškas atsipalaidavimas
kažkaip fainai :)!
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai