saule245 parašė:
Sakykit, o kaip zinoti ar ovuliacija vyksta kai man nera menesiniu dar nuo pirmo nestumo? buvau pas gine, sako gali ju ir nebuti,o ovuliacija vyksta ir galiu pastot…
Taip gali buti?
saule245 parašė:
Sakykit, o kaip zinoti ar ovuliacija vyksta kai man nera menesiniu dar nuo pirmo nestumo? buvau pas gine, sako gali ju ir nebuti,o ovuliacija vyksta ir galiu pastot…
Taip gali buti?
Vėja_ parašė:
Gal kuri patirtimi del sio klausimo pasidalinti galetu?![]()
Labas, nu gan ryskoki nesiskaito teigiami... labai sunku pasakyti kazka kai neturi issisaugojus... tai galejo buti tiesiog lh pabangavimas, arba jau galejo ov but ivykus ir tiesiog prazioplinot rysku ot. O siaip mano patarimas butu neismetineti ot ir klijuot paeiliui, kad galetumet matyti kaip ryskeja ar blanksta. Pvz pas mane visalaika buna labai blanki antra juostele, o per 48 val ir uzryskeja ir jau nublanksta...
Mergytes mano , aciu, bet nera ko sveikinti
Burburbur prasymu, trumpai papasakosiu
Gruodzio 15 prasidejo mm. Myliukai buvo 19;26:28 ir 29. Sausio 7 benuku rozinis gan gerai matoma vaiduokli mete. Ant rytojaus nt buvo balti
Sausio 15 prasidejo lyg ir mm. Bet lb trumpos ir negausios. Buvau echo sausio 13 - nestumo nesimato. Buvau pas gine, sake tipo mazas nestumas. Paskuj kaip tik mm prasidejo. Sausio 17 buvau vel echo, nera nestumo
bet nt vaiduokliauja ir mm metu ir po ju. Nu va , buvau pas gine po to kai hcg atejo neigiamas. Ji pasake taip buna (
) ir liepe ateit vasario 9. Nu o nt jus pacios matet. Tad cia mistika
beatrice_ parašė:
Taip gali buti?![]()
gine sake, gali
Kukuske parašė:
Labas, nu gan ryskoki nesiskaito teigiami... labai sunku pasakyti kazka kai neturi issisaugojus... tai galejo buti tiesiog lh pabangavimas, arba jau galejo ov but i…
Taip zinau,kad nesiskaito teigiamas jei nera identiskai vienodos,pries tai du men dariau visada pagaudavau ovuliacija,o dabar testas parode beveik vienodo ryskumo,galvoju nu jau ryt tikrai parodys ryskias abi, bet ant rytojaus ir va siandien visiskai vienas bruksnelis...Testus kasdien darydavau tuo paciu metu.
justyteee parašė:
misme, nervuoji![]()
nu tikrai vakar ryskesni buvo
Dabar padziuves ryskesnis, bet sakau, as nenustebciau jei jis butu buves neigiamas
saule245 parašė:
gine sake, gali
O kaip stebeti ar vyksta ov neminejo? Turbut tik su testais...Nes man mm nevyksta si menesi.kol kas veluoja 11 d.Busiu bandomasis triusis tada
burburbur parašė:
pize pize![]()
Tau nepatiko mano istorija?
beatrice_ parašė:
O kaip stebeti ar vyksta ov neminejo? Turbut tik su testais...Nes man mm nevyksta si menesi.kol kas veluoja 11 d.Busiu bandomasis triusis tada![]()
o gal tau NT reik, ne Ovuliacijos testo ;)
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai