Wikne parašė:
Jau 10 mėn. Pradžioj tiesiog nesisaugojom ir laukėm kada bus tada, tik myliukus žymėdavausi, o jau koks trečias mėnuo kai ir bkt seku ir nt gadinu.
Linkiu kuo greičiau sulaukti gandrų
Wikne parašė:
Jau 10 mėn. Pradžioj tiesiog nesisaugojom ir laukėm kada bus tada, tik myliukus žymėdavausi, o jau koks trečias mėnuo kai ir bkt seku ir nt gadinu.
Linkiu kuo greičiau sulaukti gandrų
Pašvaistė. parašė:
Dabar jau susimaliau ? man paskutinės mm buvo kovo 1d. Šis ciklas 39d.mm diena šiandien. Tai dabar man tik 4 savaites?ryt bus 4+1sav? Eina 5? Kaip ir td rodo? ?…
As jau kaip ir supratau
siandien man 4sav + 5d, o kovo 11d bus lygiai 5sav
O jums taip suprantu pagal mm 5sav + 4d. Bet kadangi jusu ciklas ilgas, tai echo nesutaps su mm dienom. Pataisykit mane, jeigu blogai galvoju
Wikne parašė:
Butinai ot bandykit, gal tikrai neuztaikot ant bangos
Smilgute@ parašė:
Kraujo tyrimo kol kas dar nedariauO pojūčių irgi nelabai daug yra palyginus. Šiandien jau labai dažnai į wc tenka lakstyti, pilvo jau visai nebeskauda, tik gur…
Ai, tai jums irgi dar nieko labai konkretaus nesijaucia, nuraminot mane
nes galvojau, kad cia tik as viena tokia keistuole, be simptomu
o kad mintys skraido, tai cia manau visoms tas pats
kada pilveli desites? Kiek jums laiko jau?
princesita892 parašė:
Na, mergaites, kas dar nelaukia mmm siandien-ryt?![]()
![]()
As siandien nelaukiu
Milesa parašė:
As jau kaip ir supratausiandien man 4sav + 5d, o kovo 11d bus lygiai 5sav
![]()
Nežinau
manau man šiandien tik prasidėjo 4sav. Bus matyt kaip echo parodys
Milesa parašė:
Ai, tai jums irgi dar nieko labai konkretaus nesijaucia, nuraminot manenes galvojau, kad cia tik ad viena tokia keistuole, be simptomu
![]()
o kad mintys sk…
Paskutinės mmm buvo kovo 10 d., ciklas 28-29 d. būna. Tai skaičiuoklė rodo lyg ir 5 sav., bet nežinau kiek čia realiai galėtų būti
O pilvelio kažkaip neskubu dėtis
galvoju pirma apsilankyti pas gine, jeigu jau galės patvirtinti, kad viskas gerai, tuomet ir pilvelį dėsiuos
LLGELE parašė:
Skaotau komentarus, ir kai kurios jau dziaugiasi. O mums dar niekaip nepavyksta.... ??? gal ne tas dienas nutaikom... ???
Bet jus dar tik viena cikla bandot?
mes nuo vasario pradejom nesisaugot, bet ne del tos minties kad butinai turi uzkibt. Tiesiog sakom, gal jau ir laikas, tai nesisaugom.. Ir paskui kaip skaiciavau, taip man vis atrode, kad myliukai buvo tom dienom, kada turejo kibt, bet matyt buvo ne tada. Bet ir nepergyvenau dar, nes nebuvo taikymo ciklas. Bet nuo kito su ot is karto pataikem, tai ir jums gal panasiai yra
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai