Abca parašė:
Na ka 7 diena po ovuliacijos... jokiu pastojimo simtomu... greiciausiai bus ir vel tuscias menuo?♀️
7 dieną po ovuliacijos gali net implantacijos dar nebūti. Kokių jūs simptomų tikitės?
Abca parašė:
Na ka 7 diena po ovuliacijos... jokiu pastojimo simtomu... greiciausiai bus ir vel tuscias menuo?♀️
7 dieną po ovuliacijos gali net implantacijos dar nebūti. Kokių jūs simptomų tikitės?
Burburbur parašė:
![]()
Kur radot tokias istorijas?
gražu
G.Z. parašė:
Kur radot tokias istorijas?gražu
![]()
Čia iš knygos "Kai atgimsta viltis"
skaičiau, gera!
Piewaieva parašė:
Man iki mm liko 5 dienos, bet taip niezti pirstai testuotis. Kaip jus istveriat?
Neistveriam
si cikla 8 sugadinti, o snd parejo nelauktosios
InMau parašė:
Neistveriamsi cikla 8 sugadinti, o snd parejo nelauktosios
![]()
8 testai nestumo? tai juos kasdien darot ar kaip?
Nebežinau merginos kur ir dėtis.. beproti diegia nugara.. tokį skausmą jutau kai prasidėjo su pirmu vaiku sąrėmiai.. diena kol darbe buvau dar tarpais.. na o pastarąsias keletą valandų sunku net vaikščioti.. dar tik +/-9dpo vargu ar tai butų susiję su nėštumu.. gyvenu ne LT pas gydytojo taip greit nepaliksiu.. tad guodziuosi jums ?
mamukas112 parašė:
Nebežinau merginos kur ir dėtis.. beproti diegia nugara.. tokį skausmą jutau kai prasidėjo su pirmu vaiku sąrėmiai.. diena kol darbe buvau dar tarpais.. na o pastar…
Gal nesikankinkite, man per sunkias mmm nuo be proto skausmingù spazmù padeda gulėjimas vonioje, vaistai nuo skausmo ir lova!
Bijau gerti vaistus kol mmmm nėra ?
kaipbustaip parašė:
Gal nesikankinkite, man per sunkias mmm nuo be proto skausmingù spazmù padeda gulėjimas vonioje, vaistai nuo skausmo ir lova!
Bijau gerti vaistus kol mmm nėra ?
18 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai