R12345 parašė:
Sveikos,
Sveikinimai 🙂
Gal ir šį kartą pasitarkit su gydytoja, turėtų išrašyti progresterono 😊
R12345 parašė:
Sveikos,
Sveikinimai 🙂
Gal ir šį kartą pasitarkit su gydytoja, turėtų išrašyti progresterono 😊
ReDi. parašė:
Neprarask vilties, man po covid tą patį ciklą ir užkibo 🤞
Mhm man ir su covid ir antibiotikais. Abu vaikai realiai po antibiotikų...
Amarila parašė:
Mhm man ir su covid ir antibiotikais. Abu vaikai realiai po antibiotikų...
Šiaip dabar kai pasakėt, prisiminiau aš abu kartus kai buvau pastojus tai irgi nusilpus imunitetui.. pirmas buvo po skiepo, antras po antibiotikų kurso 🤔
Evitaa parašė:
Šiaip dabar kai pasakėt, prisiminiau aš abu kartus kai buvau pastojus tai irgi nusilpus imunitetui.. pirmas buvo po skiepo, antras po antibiotikų kurso 🤔
Tai va, gal per stiprus imunitetas. Aš turiu šienligę, tai sako tada stipriau reaguoja į svetimkūnius organizmas, kovoja. O po antibiotikų gal pasilpęs buvo.
Evitaa parašė:
Man ir atrodo jokių požymių, apart to, kad susapnavau, kad teigiamą testą pamačiau 😄 ir pasidariau ir akurat vaiduokliukas buvo😳
Pukis_ parašė:
Kuriam mieste?
Nėra skirtumo, nes Šiauliuose nėra, tai tinka bet kur😊
Evitaa parašė:
Kaip įdomiai... man abu kartus priešingai. Pavyko pastoti sustiprinus sveikatą.
Gimle parašė:
Jeigu negaila pinigų, tai imkit elektroninį.
Man patikimiausias šis.
Jeigu jausčiau kad galiu lauktis, bent kokį rimtesnį simptomą tikrai nebutų gaila. Bet dabar praktiškai užtikrinta kad ir vėl nieko nebus.. 😁 nusipirkau rimi mėlyną cc. Bet dar palauksiu. Pasidarysiu prieš pat savaitgalį 🫣
Amarila parašė:
Tai va, gal per stiprus imunitetas. Aš turiu šienligę, tai sako tada stipriau reaguoja į svetimkūnius organizmas, kovoja. O po antibiotikų gal pasilpęs buvo.
Nu šiaip tikrai imunitetą stiprų turiu, nes labai retai kada sergu, o jei susergu tai greit pasveikstu. Net vyras juokias, kai susergu, sako ai ant rytojaus vėl kaip agurčikas sveika lakstysi 😅
ReDi. parašė:
Man ir atrodo jokių požymių, apart to, kad susapnavau, kad teigiamą testą pamačiau 😄 ir pasidariau ir akurat vaiduokliukas buvo😳
Man su antru pastojimu taip. Susapnavau kad su vyru susilaukėm berniuko, po dvejų savaičių sužinojau kad pastojau ir tikrai buvo berniukas ❤️ norėčiau ir aš jūsų likimo, kad nieko nejaučiu bet ištikrųjų kažkas būtų 🤭
Gimle parašė:
Kaip įdomiai... man abu kartus priešingai. Pavyko pastoti sustiprinus sveikatą.![]()
Hm, kaip visom skirtingai.. užtat ir negalima visų po vienu kurpalium dėt 😅
Lauritele parašė:
Jeigu jausčiau kad galiu lauktis, bent kokį rimtesnį simptomą tikrai nebutų gaila. Bet dabar praktiškai užtikrinta kad ir vėl nieko nebus.. 😁 nusipirkau rimi mėlyną…
O kada jum mm? 😊 aš ir kažkaip šį ciklą kaip užsiciklinus, kad tikrai nieko nebus 😁
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai