Atėnee parašė:
Laba diena,as vel su klausimuku labai nepykit bet iki mm 4 dienos pasidariau ankstyva testa ir va rodo kaip,bijau dziaugtis nes jau planuojam ir laukiam labai kiekv…
Panasu, kad tikrai yra💜
Atėnee parašė:
Laba diena,as vel su klausimuku labai nepykit bet iki mm 4 dienos pasidariau ankstyva testa ir va rodo kaip,bijau dziaugtis nes jau planuojam ir laukiam labai kiekv…
Panasu, kad tikrai yra💜
Atėnee parašė:
Aš tai matau
Pabandyčiau dar ir kitos firmos testuką, Livsane juostelę
catanail parašė:
Panasu, kad tikrai yra💜
Dievui i ausi kad nukeliautu jusu zodziai
Rufina parašė:
Aš tai matauPabandyčiau dar ir kitos firmos testuką, Livsane juostelę
![]()
![]()
Atėnee parašė:
Linkiu, kad pasitvirtintu! 🌸
Šiandien ir aš dariausi, tai balta balta.. mm diena numatoma 13d, tai jau praradau viltį 😢
Atėnee parašė:
Dar toki turiu,nebandziau
Dar nepatarčiau jo daryti, jie ne tokie jautrus
gali parodyti ne teisinga neigiama
Rufina parašė:
Labas, man irgi paskyrė stimuliaciją po beveik 2 metų bandymų, bet su clostilbegyt po 50 mg. 5 dienas.Kada jūs pradedat su letrozole?
![]()
Oj mes tik rugpjuti pradesim, del visu atostogu ir isvaziavimu nebus kada eiti stebejimui
rugpjuti kaip tik ir 2metai bus planavimo.
Siaip si menesi jau pora dienu veluoja, ciklas 28-31 dienos, sian 33cd, prisidarius testu tikejaus dvieju juosteliu, aisku balta
prisisvajojus, kad oo jau prisiruosem rimtesniems planavimams ir va stebuklas ivyko 😄 mhm..
Atėnee parašė:
Dar toki turiu,nebandziau
Sitie maziau jautrus. Siulyciau pasidaryt drogo facelle, jau kai kiti testai vaiduokliavo, facelle parodo lb rysku vaiduokli net ne su rytiniu slapimu
catanail parašė:
Sitie maziau jautrus. Siulyciau pasidaryt drogo facelle, jau kai kiti testai vaiduokliavo, facelle parodo lb rysku vaiduokli net ne su rytiniu slapimu![]()
O ji galima nusipirkti droge.?
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai