Ryyžiukė parašė:
Nors ir CC ir Amedi rašo 10miu 🤭
Naudojau ir aš dabar kelias amedi raudonas, tai vos vos matomi, kai kiti ženkliai ryškesni 🫨
Ryyžiukė parašė:
Naudojau ir aš dabar kelias amedi raudonas, tai vos vos matomi, kai kiti ženkliai ryškesni 🫨
Ryyžiukė parašė:
Cc kažkaip įdomiai, ant dėžutės rašo, kad 10miu, o ant testo įpakavimo, jei neklystu 25miu 🤔
Kakao parašė:
Biosynex net su vandeniu kitoms teigiamus rodo, tai jais kliautis nereikėtų
bet kadangi jums ir kito gamintojo testai teigiamus rodo, abejonių tikrai nėra, kad laukiatės😊❤️
kiviukas parašė:
net su vandeniu kitoms teigiamus rodo, tai jais kliautis nereikėtųbet kadangi jums ir kito gamintojo testai teigiamus rodo, abejonių tikrai nėra, kad laukiatės😊…
kiviukas parašė:
Biosynex net su vandeniu kitoms teigiamus rodo, tai jais kliautis nereikėtųbet kadangi jums ir kito gamintojo testai teigiamus rodo, abejonių tikrai nėra, kad l…
Va ir kaip turi žinot, kuris gers kuris negers😃 bučiau žinojus, būčiau, nepirkus 😄 o dar jie ne iš pigių, pasidalinsiu savo juostelėm ir tais Biosynex
daba galvosiu, gal tikrai nesilaukiu 😆 

Kakao parašė:
Va ir kaip turi žinot, kuris gers kuris negers😃 bučiau žinojus, būčiau, nepirkus 😄 o dar jie ne iš pigių, pasidalinsiu savo juostelėm ir tais Biosynexdaba galvo…
Jei nesilauktumėt, kiti testai balti būtų😋
O šiaip, jei labai neramu, galit ryt kraują priduoti, užtvirtins iki galo 🥰
kiviukas parašė:
Kiviukas, butinai ryt eisiu krauja prisiduot, nes as megeja esu ir kavos, astraus maisto, karsto duso ir t.t, visko reiktu privengti 😄 ir tada jau galesim ivertint ar tie testai patikimi ar nepatikimi 😁
kiviukas parašė:
Na, kaip tavo bkt? Kyli?
pušynėlis parašė:
Na, kaip tavo bkt? Kyli?![]()
Vakar pakilo iki 36.5, grafike matėsi toks gražus kilimas, jau maniau tikrai ov bus staiga įvykusi, bet šiandien paslinkau žemyn iki 36.32 🤷♀️ ryte truputį nusiminiau dėl tokio neaiškumo, bet šiandien kaklelis max aukštai, kb išskyrų atsirado daug, ov testas vėl ryškėja! Tai viliuos, kad šiandien vakare pagausiu piką🤞
O kaip tu? Ar pikas jau pagautas?🤭

6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai