AuWa parašė:
Man 10d. Bandysiu kokį trečiadienį gal, bet nieko nesitikiu ši ciklą, nes ND nepadarem kada reikėjo 😅😅
Mes ND darėm tik 8-9 CD, ir ką jau vėluoja dvi dienos MM, sakiau sau, durna nieko čia negali būt.. aha, kurgi ne🫢🫢🫢 turim II
AuWa parašė:
Man 10d. Bandysiu kokį trečiadienį gal, bet nieko nesitikiu ši ciklą, nes ND nepadarem kada reikėjo 😅😅
Mes ND darėm tik 8-9 CD, ir ką jau vėluoja dvi dienos MM, sakiau sau, durna nieko čia negali būt.. aha, kurgi ne🫢🫢🫢 turim II
ggg123 parašė:
Sveika, man 9d. bus. Žadu gadinti ankstyvą antradienį, kai liks 7 dienos iki mm. Šiaip pojūčiai įprastiniai, nieko ypatingo nejaučiuo kaip jūs? Kada žadat testu…
Šį cikla padirbėjom, kaip reikalas. Labai tikiuos kad kažkas užkibo. 3dienas savijauta ne kokia buvo silnai jaučiausi, pykino, karštis pyle, pilva skaudėjo, šiandien jau geriau, o dar ir po ilgo laiko vakar ir mirgenos priepolį užturėjau, tai net nežinau ko čia galima tikėtis🫣 NT galvoju pasidaryti Antradienį ryte🤭
Laurutė parašė:
Šį cikla padirbėjom, kaip reikalas. Labai tikiuos kad kažkas užkibo. 3dienas savijauta ne kokia buvo silnai jaučiausi, pykino, karštis pyle, pilva skaudėjo, šiandie…
Na, tikėkimės išvysti II antradienį. Aš irgi ryte darysiuos, lauksiu žinių iš jūsų
Indriukas07 parašė:
Mūsų paskutinis ND vieną dieną prieš teigiama OV testa, paskui taip ir nepavyko nieko daugiau. Tai bus matyt. Praeitą ciklą kaip tėve mūsų kas antrą dieną darem, ir nepavyko 😔
Ausssrine parašė:
Sveikos, ateinu į planuojančias po nesivystančio, klausimukas toms kurios patyrė atsiurbimą.. ar po jo kraujavo? Man atsiurbimą (planinį) darė vakar, šiandien užten…
Įvairiai buvo, vieną dieną atrodo nekraujuodavai, kitą dieną vėl pakraujuodavau.bet labai žiauriai nebuvo. Po savaites baigėsi
Kaip ir kasdien daryti nd negarantuoja, kad užkibs, taip ir vienas nesaugus kartas negarantuoja, kad nieko nebus. Žinau tikrai ne vieną atvejį, kai su vienu myliuku per mėn pastojo arba nd buvo toli iki ov ir taip pat pastojo. Vilties visada yra, tikiuosi pamatysime daug II kurios tuoj testuosis 🤞❤️
Samaa parašė:
Labas rytas, mmm kaip laikrodukas, pirma ciklo diena 😁
Didžiausios sėkmės naujame cikle 🤗
Man mm turėtų būti rytoj, bet visi prieš tai buvę PMS dingo, nebeskauda nei krutinės, nei pilvą maudžia. Liko nuotaikų kaita,kaip amerikietiški kalneliai 🙈🤣
Mysan parašė:
Didžiausios sėkmės naujame cikle 🤗
Man kai pms dingo testas patapo teigiamu !
Ausssrine parašė:
Sveikos, ateinu į planuojančias po nesivystančio, klausimukas toms kurios patyrė atsiurbimą.. ar po jo kraujavo? Man atsiurbimą (planinį) darė vakar, šiandien užten…
Man kai padarė tai gydytoja sakė,kad kraujavimas gali apie 3 dienas,gal iki savaitės,tai man taip panašiai ir buvo,pirmas dvi dienas truputį daugiau,kaip normalu po procedūros,o likusias dienas taip pat užteko įkloto.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai