@Ieva parašė:
Mano klausimas visiškai ne į šią temą, bet galbūt kas pakomentuosit ir patarsit😊 einant lankyti naujagimio , kokia dovana nunešti? Kas siaip laikais naudinga ir rei…
Vokelis su eurais 😁😁 tėveliai geriausiai žinos kaip išnaudot
@Ieva parašė:
Mano klausimas visiškai ne į šią temą, bet galbūt kas pakomentuosit ir patarsit😊 einant lankyti naujagimio , kokia dovana nunešti? Kas siaip laikais naudinga ir rei…
Vokelis su eurais 😁😁 tėveliai geriausiai žinos kaip išnaudot
@Ieva parašė:
Paklauskit tėvų, kokias sauskelnes leliukui naudoja, gal kažko konkretaus reikia. Nes mes pvz. gavom čiulptuko laikiklį, o mūsų vaikas čulptuko išvis neėmė
Samaa parašė:
Labukas, ar šitie Meta isdziuvimo linija? Po 5min buvo baltas tai padejau I sona. Gryzau po keliu valandu, ziuriu yra 2
po kelių valandų vertinti testo nereikėtų 🤗
Samaa parašė:
Labukas, ar šitie Meta isdziuvimo linija? Po 5min buvo baltas tai padejau I sona. Gryzau po keliu valandu, ziuriu yra 2
Na žiūrint kokie tie 2. Jeigu ganėtinai ryškiai, tai gal ir yra kažkas. Įkelkite nuotrauką 🙂
DanRi parašė:
Na žiūrint kokie tie 2. Jeigu ganėtinai ryškiai, tai gal ir yra kažkas. Įkelkite nuotrauką 🙂
Samaa parašė:
Vienoj tamsiau gavos kitoj sviesiau
Pakartočiau su kitu testu. Labai jau ryškūs kaip išdžiuvimui, bet po laiko nesiryžčiau vertint
Ievusiokas parašė:
Aš nėštumo testą dariausi tik po 6d. Mm vėlavimo ir testas buvo vos teigiamas,tad nenurasykit dar kol dar nėra,tol yra dar vilties. Galiu įmesti savo foto kaip vėla…
Tada belieka tik laukti🤞 🫣 reikia turbūt vyro klausyti, sakė palauk dar 😁 spalį,iki persileidimo, tai 33 CD rodė labai ryškiai ir iškart II parodė, o dabar tikėjaus bent vaiduoklio, nes atrodo ir krūtinė šiek tiek jautresnė, nors ir iki mm kartais sujautrėja, atrodo kiti kvapai erzina, bet turbūt anksti dar... Kas be ko, paaiškės per Velykas 🐣
pura_vida parašė:
Pakartočiau su kitu testu. Labai jau ryškūs kaip išdžiuvimui, bet po laiko nesiryžčiau vertint
Rytoj kartosiu su tokiu paciu ir dar ankstyvu
pura_vida parašė:
Pakartočiau su kitu testu. Labai jau ryškūs kaip išdžiuvimui, bet po laiko nesiryžčiau
pura_vidaTikrai nepriimu kaip teigiamo, nes praejo per daug laiko. Tiesiog suintrigavo, nes jau kai budavo tuscias tai ir po laiko tuscias bet kiti ,o cia bam vos ne vienos spalvos abi juosteles
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai