Marche parašė:
Na aš kiek skaičiausi spermogramos temoje, tai nusprendžiau su lietuviškais nerizikuot, nebent labai nedaug ten tereikia pakelti kažko jūsų atveju. Yra kam padėjo, …
O kokius užsakėt?
Marche parašė:
Na aš kiek skaičiausi spermogramos temoje, tai nusprendžiau su lietuviškais nerizikuot, nebent labai nedaug ten tereikia pakelti kažko jūsų atveju. Yra kam padėjo, …
O kokius užsakėt?
Happywife parašė:
Dar nesidarėm tyrimų, tiesiog nemažai dirba ir streso yra, galvoju gal reiktų kokių vitaminų..
Mes nuo 2018 metu spermogramas darem, kol radom kablius. Budavo urologai liepia gerti papildus minimum 3 menesius, o po to kartoti vel. Kerta vyram per psichika zinokit irgi tie tyrimai..
Rekomenduoju nuo dusios ant vieno ir to pacio tyrimo kai darysit - darykit ir okidacines pazaidos tyrima, brangiau, bet jei turi streso ar ruko informatyvi tyrimo dalis👌🏼
Žakė parašė:
Mes nuo 2018 metu spermogramas darem, kol radom kablius. Budavo urologai liepia gerti papildus minimum 3 menesius, o po to kartoti vel. Kerta vyram per psichika zin…
Žalingų įpročių neturi, tik vadovaujantis darbas tikrai stresiuko yra.
Rooza parašė:
Zinau daug ka kas kova praleidzia nes nenori gruodinuku kadangi kaledos ir nuplaukia gimtadieniai na ka pazistu gimusius gruodi tikrai tie gimtadieniai ypac gale to…
Na nzn, as turiu dvi gruodinukes viena 10 gruodzio 2017 o kita 18 gruodzio 2018, daug islaidu man gruodi bet svenciam ir gimtadienius ir kaledas dziaugsmingai ❤️ o va pati gimus sausio 15 ir niekada nesvenciu gimtadieniu, nes visi jau buna atsisvente kaledas ir naujus ir visiems jau buna per daug dar sausi ir gimtadienius svesti 🙈
barbora_ parašė:
Elementariausia is vaistines ir tada geriau ir dabar, bionorica agnucaston 4mg, norint pastoti geriu tik iki ov, na taip skaiciusi esu, siaip galima ji naudoti ir v…
Bet kad jis labiau ov sukeltam krūtų skausmui mažinti
Laup parašė:
Na bet tada galima tada prie bet kokio mėnesio prisikabint.. rast kas ne taip ir kodėl "nesirinkt" tokio.. tai per šalta, tai per karšta, tai zodiako ženklas blogas…
Čia galima žaisti taip kaip iš pirmo ar antro ciklo pastojo , o kai lauki ir nieko nėra 1-5 m galvoji nesvarbu kurį mėnesį ar dieną , svarbu sveikas
Mes pirmąjį planavimo vasarai ,kad nereiktų visokių vokeliu pirktis kombinezonu ir t.t bet aišku buvo labai lengvai suplanuotas.
Marche parašė:
Ar padėjo? 🧐
Trečią mėnesį geria - vaikelio nėra.. Eis kartoti tyrimą ateinančią savaitę, žiūrėsim ar pagerėjo reikalai
Ryto akimirka parašė:
Planuoju pasidaryti prg tyrimą dėl įvykusios/arba ne ovuliacijos. Kokie skaičiai jau užtikrina, kad ovuliacija įvyko?
Su pirmu nėštumu pastojau kai prg buvo tik 27 nmol. Tiesa vos tik pamačius II dariausi kraujo tyrimus, ir pradėjau vartoti papildomai progesteroną, nes jis pas mane kažkodėl žemokas...
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai