Lypsyl1 parašė:
Sveikos. 7 nestumo savaite.
Vakar pradejau vemti, siandien gana stipriai viduriuoju taip pat lydi vemimas. Jeg…
O karščiavimo nėra? Na bet kokiu atveju turite pasirodyti gydytojui
Lypsyl1 parašė:
Vakar pradejau vemti, siandien gana stipriai viduriuoju taip pat lydi vemimas. Jeg…
Lypsyl1 parašė:
Sveiki,važiuokite į ligoninę,man 7+4 sav buvo tas pats,paguldė į ligoninę tai nustatė apsinuodijimą maistu. Po paros išleido ir turėjau griežtą dietą.
ritulkapac parašė:
Siandien nebuvo karsciavimo. Bet vakar gana idomi buvo savijauta, tuo momentu buvau darbe. Pradejo skaudeti galva, po to kaulus lauzyti, kresti saltis. Kazkur apie 2val jutau. Galimybes temp pasimatuoti nebuvo
Lypsyl1 parašė:
Siandien nebuvo karsciavimo. Bet vakar gana idomi buvo savijauta, tuo momentu buvau darbe. Pradejo skaudeti galva, po to kaulus lauzyti, kresti saltis. Kazkur apie …
na čia nepanašu į nėštumo blogumus,gal tikrai apsinuodijot, jūsų vietoj vaziuociau į priėmimą
Lypsyl1 parašė:
Siandien nebuvo karsciavimo. Bet vakar gana idomi buvo savijauta, tuo momentu buvau darbe. Pradejo skaudeti galva, po to kaulus lauzyti, kresti saltis. Kazkur apie …
Tai gali būti apsinuodijimas arba koks virusas, būtinai vykit pas gydytoją
Lypsyl1 parašė:
Paprasykit gydytojos vaistu nuo vemimo Xonvea vadinasi, jei stipriai vemiata ir nepavyksta isgerti skysciu - kreipkites pagalbos gali buti kad dehidratuojate ir tada dar labiau uzsikuria vemimas visas.
Papildau, matau kad ir lyg karsciuojate, pasirodykite gydytojui jei nera patvirtinta nestas gimdoje.
barbora_ parašė:
Na ka galiu pasakyti testas teigiamas, lauzyt akies nereikia, bet kraujavimas ryskiai todonas, sviezias ir intensyvesnis, nei buvo praeitas dienas, jau visa savaite…
Nenusiminkit, gal kokia hematoma. Paskaitinėkit temą apie jas