LadyBubu parašė:
Blemba kaip anksti 🫣 liuteinine fazė ryškiai per trumpa..nebandėt kokio cycle balance pagert?
Paskutiniai ciklai 23-24-25 trumpoki, ov gaudau antras ciklas, tai praeita 14cd pikas, šį 13cd
LadyBubu parašė:
Blemba kaip anksti 🫣 liuteinine fazė ryškiai per trumpa..nebandėt kokio cycle balance pagert?
Paskutiniai ciklai 23-24-25 trumpoki, ov gaudau antras ciklas, tai praeita 14cd pikas, šį 13cd
Einasau12 parašė:
Sveikos ! Ar gali būti kad nt nerodo dar ryškiu juosteliu . Paskutines mm buvo gegužes 18d . Turėjo prasidėti Birzelio 16d. Vis dar jų nera dariausi testa lyg matos…
Įmeskit testuką. Jau kai vėluoja, tai tikrai turetu rodyti bent koki vaiduokli, o ne vos iziurima 😊
RauDonoji parašė:
Mano trumpa liuteininė fazė, apie 10-11 d. Pastojau 2 kartus. Taisyklės, kad privalo būti 14 dienų po OV, nėra. Visi organizmai skiriasi
Laura.laiminga parašė:
Sveikos, dėl cycle balance iškilo klausimas, kas vartojate, tai geriat po 1 ar 2 pakelius per dieną? Žiūriu vienoj internetinėj rašo po 1 reikia, kitur 1-2🙂…
Man kažkada ginė buvo paskyrusi gerti tai po 2 per dieną, čia gal individualiai paskiria net neįsivaizduoju 😄
Maniosime parašė:
Man kažkada ginė buvo paskyrusi gerti tai po 2 per dieną, čia gal individualiai paskiria net neįsivaizduoju 😄
Man taip pat sake po du ☺️
RauDonoji parašė:
Na su 30 hcg rodikliais čia su jokiom aparatūrom nepamatysi ektopinis, neaivystantis ar koks jis bebūtų
Aš ir neissivaizduoju kokia kosminė įranga turėtų būti kada kažką matytų prie 30hcg ... ir šiaip keista kad tikrino taip anksti, nes pamenu man tai sakė net nelendam nes nieko nematysime ateik bent po geros savaitės
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai