Laura.laiminga parašė:
Sveikos, dėl cycle balance iškilo klausimas, kas vartojate, tai geriat po 1 ar 2 pakelius per dieną? Žiūriu vienoj internetinėj rašo po 1 reikia, kitur 1-2🙂…
Aš kai gėriau tai gėriau po 1, bet papildomai dar papildų gėriau🙈
Laura.laiminga parašė:
Sveikos, dėl cycle balance iškilo klausimas, kas vartojate, tai geriat po 1 ar 2 pakelius per dieną? Žiūriu vienoj internetinėj rašo po 1 reikia, kitur 1-2🙂…
Aš kai gėriau tai gėriau po 1, bet papildomai dar papildų gėriau🙈
GretaC parašė:
Ačiū, kad teiraujiesi ❤️ Bijau prisikalbėti, bet kolkas tikrai gerai su savijauta😊😅
Viskas bus gerai!!!🥰
GretaC parašė:
Mano 9dpo buvo jau teigiamas , gal kiek palyginti galima ft .
Siūlau darytis testus po pietų, tikrai geriau rodo nei ryte.
Niekas neužsipuls 😊 Tai va man diena ar vakare labiau koncentruotas šlapimas. Arba net ne pirmas, o tiesiog antras, kai dar nieko net negerus bui 🤭 na ziuresim kaip man bus. Nes krutine nera jautri ar padidejusi. Bet po nesivystancio dar nei kart ir nebuvo tokio 😁
GretaC parašė:
Ačiū, kad teiraujiesi ❤️ Bijau prisikalbėti, bet kolkas tikrai gerai su savijauta😊😅
Šį kartą viskas bus labai gerai 🥰
Afrodite1 parašė:
Sveikos! Esu tyli skaitytoja.. bet atsirado klausimasar testeros juosteles linkusios meluoti? O klausiu todel, kad praeita menesi livsane juosteles buvo melagės…
Čia jau ryskiai teigiamas. Ir testeros sunkiau ryškėja, bet be reikalo irgi nerodo. Bent jau man. Drogo facelle patikimi taip pat. Gal livsane rode, kad uzkibo, bet pabego tiesiog zirniukas
GretaC parašė:
Viskas bus labai gerai 🤞🤞😍😍
Afrodite1 parašė:
Sveikos! Esu tyli skaitytoja.. bet atsirado klausimasar testeros juosteles linkusios meluoti? O klausiu todel, kad praeita menesi livsane juosteles buvo melagės…
Nepanašu į melagį 😀 užtvirtinimui dar testą pasidarykit kokį 🌸
Maniosime parašė:
Labas rytas, mano 9 dpo rytinis neigiamas 😁 nenusimenu, gal dar pasirodys, jei ne bus kitas ciklas 🫠🤗 kaip jūsų rytas? 😍
Labas rytas 😊 Na man lyg livsane šmėžuoja kažkas, bet neesu įsitikinusi 🤷🏻♀️ Tai gal rytoj dar pasidarysiu testą arba dieną ir tada palauksiu jau pora dienų. Kadangi nėra kažkokių simptomų, tai gal nieko ir nėra 😊