Kumutuke parašė:
Tai kas be ko, tikiu, kad jis bus pakartotas jau rytoj![]()
Bet žinokit siandien nedariau nei vieno 🤣🤣
Kumutuke parašė:
Bet žinokit siandien nedariau nei vieno 🤣🤣
Kumutuke parašė:
It neturiu testu 🤣 tai palauksiu . O ir po beveik kiekvienu mono postu cia tos veleveles tai nesijaucia cia to pozitivo deti cia kazka ;)
Rožynė parašė:
It neturiu testu 🤣 tai palauksiu . O ir po beveik kiekvienu mono postu cia tos veleveles tai nesijaucia cia to pozitivo deti cia kazka ;)
Nekreipkit dėmesio, kam nepatinka tegul deda tas raudonas vėliavas 🤣
Veleveles turėtų detis jei zinute neatitinka forumo temos, arba yra įžeidimo forma parasyta , reklama ir panasiai.
O taip labai tikėjausi kad cia galma pajuokauti , pašnekėti , nuimti ta planavimo stresa su bendraminčiais, pasijuokti is to meterisko nekantrumo. Pasidalinti patirtimi.
Ir nesuprantu kam yra dedamos tos veleveles ir kodel tiesiog negali ignoruoti zinutes jei nepatinka.
🤔
Happywife parašė:
Nekreipkit dėmesio, kam nepatinka tegul deda tas raudonas vėliavas 🤣
Suprantu ta , bet digsta tas noras kazkuo dalintis juk vaikucio planavimas , laukimas toks stebuklingas metas , ir visai ne vieta negatyvui ✨🙏🌟
Rožynė parašė:
Na kaip vaiku darzelis su tom veliavelem, kazkas labai jautrios ir neturincios ka veikti gyvenime, man tik sypsena kelia toks moteru elgesys
ashi parašė:
Pirmadieniui uzsirasiau bent jau i ta pacia klinika. Bet gydytoja pas kuria buvau treciadieni nedirbs iki mano skrydzio dienos. Is tikruju baisu labai yra, progeste…
Kartais yra gerai keliu gyd nuomone
mano draugei vos nepadare isvalymo, nes viena gyd diagnozavo jai nesivystanti nestuma, visa laime buvo savaitgalis liepe atbykti pirmadieni isvalymui i ligonine, atejo kita gyd nes buvo jos pamaina, pakartojo echo, sako kokie dar isvalymai, sirdele plaka. Baisu kartai pasikliauti vieno gyd isvada..
Kumutuke parašė:
Na kaip vaiku darzelis su tom veliavelem, kazkas labai jautrios ir neturincios ka veikti gyvenime, man tik sypsena kelia toks moteru elgesys![]()
![]()
Bet juk daug smagiau deti nuotraukas dalintis kai forumas draugiškas;)
Toki faina foruma pamenu 2015 iki siol gaila kad nutruko rysis.
Kumutuke parašė:
Kartais yra gerai keliu gyd nuomonemano draugei vos nepadare isvalymo, nes viena gyd diagnozavo jai nesivystanti nestuma, visa laime buvo savaitgalis liepe atby…
Tikrai sutinku su jumis 🙏
Rožynė parašė:
Bet juk daug smagiau deti nuotraukas dalintis kai forumas draugiškas;)
Toki faina foruma pamenu 2015 iki siol gaila kad nutruko rysis.
Turejom ir mes toki su pirmagimiu, dar lyg siol pabendraujam kartais fb apie savo paaugliukus
Gaila, bet man vis gi pasitvirtino,kad nebus nestumo, mm kaip laikrodis pagal mano skaiciavima siandien vakare, vis gi gerai atpazystu ov pas save, o kalendorius rodo pora dienu veliau. Su amziumi ziuriu leliai nebe taip lengvai kimba kaip kiti buvo realiai is pirmo ar antro pabandymu..
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai