Giedrė. parašė:
Linkiu ilgai neužsibūti![]()
Aciu iz gera palinkejima jau noretusi ilgai nelaukti nes metai eina link 40 tai noreciau speti😁
Giedrė. parašė:
Linkiu ilgai neužsibūti![]()
Aciu iz gera palinkejima jau noretusi ilgai nelaukti nes metai eina link 40 tai noreciau speti😁
ashi parašė:
Kazi ar verta rytoj darytis? Ar laukti pirmadienio. Beda, kad pirmadieni man i komandiruote ir grisiu tik ketvirtadieni. Paniskai bijau ektopinio, nes esu turejus p…
Na čia labai baisu kažką rekomenduoti 🤔 bet aklai išvažiuoti į komandiruotę bent aš nenorėčiau, visada mintys būtų kitur.
Aš asmeniškai bandyčiau gauti konsultaciją
Karoole parašė:
Na čia labai baisu kažką rekomenduoti 🤔 bet aklai išvažiuoti į komandiruotę bent aš nenorėčiau, visada mintys būtų kitur.
Taip cia sunku labai parekomenduoti , bet as tikrai pries išvažiuojant priduociau krauja , ar komandiruotes mieste ar šalyje vistiek priduociau krauja ☺️🌟 tiesiog kad paciai butu ramu )
aida87sladkeviciute parašė:
As tai 40 noreciau kad jau nebutu pampersu 🤣
Bet mes galim planuoti kiek norim i gyvenimas ir likimas vistiek viska ima i savo rankas ☺️
As labai norejau si cikla ar sekanti is bedos pastot del tam tikrų priežasčių.
Jau tiek testu padariau nors dar tik 10dpo 🤣🤣 bet siandien atsikeliau ir pagalvojau kad nesinervuosiu su tais testais per savo atostogas, užsiėmiau visokeis darbais su vaikais laikas , paleidau situacija ☺️🤔😁✨
Karoole parašė:
Manau tikrai lengvai galima didžiuosiuose miestuose
nidutee parašė:
Manau tikrai lengvai galima didžiuosiuose miestuose
Pirmadieniui uzsirasiau bent jau i ta pacia klinika. Bet gydytoja pas kuria buvau treciadieni nedirbs iki mano skrydzio dienos. Is tikruju baisu labai yra, progesteronas auga, hcg vos pakilo maziau nei 30% per 48 val😞
ashi parašė:
Pirmadieniui uzsirasiau bent jau i ta pacia klinika. Bet gydytoja pas kuria buvau treciadieni nedirbs iki mano skrydzio dienos. Is tikruju baisu labai yra, progeste…
Na taip, jis nekyla taip, kaip turi būti. Bet manau šioj vietoj jums reikia rūpintis savimi, stebėti save ir jei ką kreiptis pas gydytojus.
Tikrai būna ir stebuklų, bet kadangi jau turėjote ektopini, geriau būti realistais.
Rožynė parašė:
O man siandien 10 dpo, irgi patepliojo galvojau mm prasideda . Bet ne nieko daugiau nera 🤣 tai nezinau pasnekejau su gpt ciatu sako testa kartoti po dvieju dienu 🤣🤣…
Tai kas be ko, tikiu, kad jis bus pakartotas jau rytoj
nidutee parašė:
Bet kuriuo atveju, viskas bus gerai💞
Mes moterys, viską įveikiam!
Tikrai, jus teisi
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai